Pahasti alipukeutunut moottoripyöräilijä saattoi tehdä vuosisadan pelastuksen

0:34

Ihan heti ei tule mieleen mitään vaarallisempaa kuin kaahata moottoripyörällä muun liikenteen seassa ilman kunnollisia ajokamppeita.

Pääkuvan video

Moottoripyöräilijät kaatuilivat Vantaalla liukkaan asfaltin vuoksi: Parin askeleen vauhdilla monen metrin liuku

Teksasilainen moottoripyöräilijä oli päästä hengestään kaahattuaan moottoritiellä reilun 200 kilometrin tuntinopeudella. Päällään hänellä oli kypärän lisäksi ainoastaan t-paita ja verkkarit, jotta mahdollisesta, jopa todennäköisestä, onnettomuudesta aiheutuisi mahdollisimman paljon siivottavaa.

Dramaattiselta näyttävä tilanne tallentui ajokaverin kypäräkameraan. Pyörä alkaa täristää voimakkaasti noin 210 km/h:n vauhdissa ja tuntuu vain pahenevan vauhdin hiljentyessä. Motoristi saa tehdä valtavasti töitä pitääkseen pyöränsä hanskassa, mutta onnistuu kuin onnistuukin siinä.

Katso video hurjasta tilanteesta alta.

– Tämä kaveri oli *näin* lähellä muuttua jauhelihaksi ja jättää tiehen pitkän märän raidan. Kypärä olisi todennäköisesti pitänyt hänen aivonsa sen verran hyvin kasassa, että hän olisi voinut muistella lopun ikäänsä, kuinka kivaa oli, kun oli iho ja lihaksia, YouTube-käyttäjä Dan Jones kommentoi videota.

– Turpa kiinni, valehteleva ja valittava ämmä! Hän olisi varmasti saanut jonkin verran asfaltti-ihottumaa, mutta ei todellakaan mitään tuollaista, mitä sinä sanot. Pidä nyt se turpasi kiinni, Jonesille vastattiin rakentavaan ja kypsään sävyyn.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.