Mainos

Pääkaupunkiseudun joukkoliikenne palannut normaaliksi – vain yksittäisiä varhaisaamun vuoroja jäi ajamatta

5:39
LIVE Postin lakko laajeni: Nyt palvelupisteetkin laitettiin kiinni – näin tukilakot vaikuttavat arkeesi suuren lakkomaanantain jälkeen

Tieliikenne on palannut normaaliksi Suomessa heti aamulla eilisten postikiistan tukilakkojen jälkeen, kertovat tieliikennekeskukset ja HSL.

Pääkaupunkiseudulla sekä HSL:n bussi- että raideliikenne sujuivat aamukuuden jälkeen normaalin tiistaiaamun tapaan, kertoi HSL:n viestinnän päivystäjä Joona Packalen STT:lle. Ennen aamukuutta jäi pääkaupunkiseudulla joitakin yksittäisiä vuoroja ajamatta.

Packalenin mukaan tietoon ei ole tullut, että matkustajat olisivat ottaneet HSL:ään yhteyttä epätietoisina siitä, kulkevatko joukkoliikennevälineet vai eivät.

Helsingin tieliikennekeskuksesta arvioitiin, että maantieliikenne pääkaupunkiseudulla on vilkkaudeltaan tavanomaisen tiistaiaamun tasolla. Eilen tieliikenne jäi jopa normaalia arkipäivää hiljaisemmaksi, kun moni ilmeisesti teki etätyöpäivän.

Valtakunnallinen tieliikennekeskus Tampereella kertoi, että kautta Suomen tieliikenne on käynnistynyt normaalin arkipäivän liikennemäärillä. Osassa maata teiden liukkaus on tosin hidastanut ajonopeuksia.

Junat kulkevat aikatauluissaan

VR ilmoitti nettisivullaan, että yli 90 prosenttia sekä kaukojunista että lähiliikenteen junista kulki aamukahdeksalta aikatauluissaan.

Postikiistan tukilakkojen vaikutus heijastuu vielä tänään lentoliikenteeseen. Finnair peruu seitsemän kaukolentoa Ilmailualan Unionin (IAU) eilisen tukilakon takia. Kyse on paluulennoista sellaisille lennoille, jotka eivät eilen päässeet lähtemään matkaan.

Eilen alkaneet Merimies-Unionin tukitoimet puolestaan jatkuvat. Ne pysäyttivät Suomen lipun alla kulkevan rahtiliikenteen merillä.

Uutista päivitetty 26.11.2019 kello 8:23. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja