Pääkaupunkiseudun hulppeimmat vuokra-asunnot: Vuokraa linna tai kokonainen kerros hotellista!

Jos asumistarpeesi on väliaikainen, on valintasi luultavasti jokin edullinen vuokra-asunto. Kaikki tarjolla olevat vuokrakämpät eivät kuitenkaan ole siitä vaatimattomimmasta päästä – tutustu pääkaupunkiseudun hulppeimpiin vaihtoehtoihin!

Ylelliseen makuun ei ehkä riitä mikä tahansa vuokra-yksiö. Katso esimerkit pääkaupunkiseudun hulppeimmista vuokrakämpistä!

Moderni talo Westendistä

Vuonna 2011 valmistunut kaksikerroksinen omakotitalo merenrannalta on vuokrattavana ensisijaisesti työsuhdeasunnoksi 8 500 eurolla kuukaudessa Asuntoverstaan kautta. Talosta löytyy 313 neliömetriä, avokeittiö, yhteensä kahdeksan huonetta sekä kolme kylpyhuonetta, sauna ja erillinen wc. Lisäksi löytyy laituri omalla venepaikalla. Vuokravakuus on kaksinkertainen vuokra eli huikeat 17 000 euroa.

Lukaali Kirkkonummelta

Jos pankkitililtä löytyy 2 600 euroa ylimääräistä kuukaudessa, voi kokeilla asumista 324-neliöisessä Fasanlinnassa. Ensimmäinen irtisanomisajan alkamispäivä on 12 kuukauden päästä sopimuksen alkamisesta, joten aivan lyhyisiin asumishetkiin linna ei sovellu. Realia Asuntovuokrauksen välittämästä linnasta löytyy muun muassa 9–10 huonetta, keittiö ja sauna.

Omakotitalo Karhusaaresta

Helsinkiläisen omakotitalon voi vuokrata 7 900 euron kuukausivuokraa vastaan Ambiancen kautta. Lukaalissa on kolme kerrosta, 484 neliömetriä, yhdeksän huonetta, keittiö, kolme kylpyhuonetta ja saunaosasto. Lisäksi löytyy oma hiekkaranta ja rantasauna.

Asuntoja Kampista

1800-luvun lopulla valmistuneesta rakennuksesta Helsingin Uudenmaankadulta on tulossa Forenomin välittämänä vuokralle kolme kalustettua ja täysin remontoitua asuntoa, joista suurin on kooltaan 106 neliömetriä. Rakennuksessa on aiemmin toiminut muun muassa Suomi-Filmin laboratorio.

Vuokralle kokonainen kerros?

Jos edellä mainitut luksuskämpät eivät riitä majoitustarpeisiisi, miltä kuulostaisi kokonainen kerros helsinkiläisestä huoneistohotellista? Voit vuokrata Forenomin kautta kaikki kylpyhuoneilla varustetut 20 huonetta 19 900 euron kuukausihintaan tai 10 640 euron viikkovuokraa vastaan. Asuinpinta-alaa tästä Herttoniemessä sijaitsevan hotellin kerroksesta löytyy yhteensä 370 neliömetrin verran.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat