Ovela pikkutyttö yritti varastaa kourakoneesta pehmoleluja: "Koko lapsi oli koneen sisällä"

Tyttö jäi kourakoneeseen kirjaimellisesti kiipeliin: ”Sai arvokkaan opetuksen” 1:10
Kourakoneen sisään jumiin jääneen lapsen äiti kuvasi tilaneen.

Neljävuotias tyttö yritti varastaa kourakoneen sisältä pehmolelun, mutta jäi jumiin koneen sisälle.

Neljävuotias Poppy sai arvokkaan opetuksen jäätyään kiipeliin huvipuiston kourakoneeseen. Kiipeliin joutuneen lapsen äiti Melanie Pike kuvasi tilanteen videolle, koska epäili, ettei kukaan uskoisi häntä, jos hän kertoisi Poppyn erheestä jälkikäteen muille.

Perhe oli 20. joulukuuta Airlie Beachillä Queenslandissa Australiassa viettämässä yhteistä aikaa. Lapset saivat kokeilla huvipuiston erilaisia peliautomaatteja ja muita pelejä. Kesken äidin ja tämän miesystävän lounaan lapset juoksivat keskeyttämään ruokailun.

– Luulimme alkuun, että ehkä hänen kätensä oli vain juuttunut koneeseen, joten huomasin vasta paikan päällä, että koko lapsi oli koneen sisällä, Melanie muistelee tilannetta.

Melanien mukaan Poppyn vanhemmat kaksoissiskot olivat taivutelleet pikkusiskonsa kiipeämään koneen sisälle nappaamaan kaikille omat nallekarhut.

Poppyn kiipeli kesti onneksi vain viitisen minuuttia, kun Melanien poikaystävä onnistui auttamaan Poppy ulos kourakoneen syövereistä samaa tietä, kuin pikkutyttö oli sisälle luikerrellutkin.

Vapauduttuaan Poppyn ei auttanut muu kuin palauttaa varastamansa pehmolelut.

– Hän varasta kaksi nallekarhua ja käskin häntä palauttamaan ne henkilökunnalle. Hän sai arvokkaan opetuksen näpistelystä, Melanie toteaa.

Lähde: Reuters/Storyful

Lue myös:

    Uusimmat