Ovatko stringit oikeasti seksikkäät? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Ovatko stringit oikeasti seksikkäät? Jos saisit valita naiselle jotkut alusvaatteet, millaiset valitsisit?" kysyy nimimerkki Ei stringejä.

Näin miehet vastasivat!

"Kyllä stringit seksikkäät ovat, paitsi jos on liian matalavyötäröiset farkut ja pikkarit paistavat liikaa niiden alta. Mummoalkkarit ovat aika hirveät! Itse valitsisin kirkkaan yksiväriset hipsterimalliset pikkarit ja vähän topatut T-paita-liivit."
– 37, naimisissa

"Kyllähän ne stringit vaan on ne, jotka miestä miellyttää. Eihän niitä nyt joka päivä tarvitse käyttää, johan niistä menee se hohto jos ne on päällä joka päivä. Itse en mistään pitsitä välitä, yksinkertainen on kaunista. Ei kai niitä nyt niin kauhea ole pukea päälle silloin, kun haluaa miestään miellyttää?"
– 41, sinkku

"No, eivät ne stringit kaikille sovi, mutta esimerkiksi hotpantsit on hyvät. Kunhan vaan ei mitään mummokalsareita."
– 27, parisuhteessa

"Hei parahin Ei stringejä. Voi riippua vähän siitä, minkä muotoinen se stringeihin pukeutuja on, mutta oma mielipide on yleisesti: aika epäseksikäs pyllynaru koko asuste. Ihan perus-alushousut on parhaat."
– 32, tapailee

"Hyvä ei stringejä: stringit ovat seksikkäät, mutta ei kaikille sovi, joten terve itseritiikki on aina paikallaan. Ja toiseen kysymykseen: puhtaat! Henkilökohtaisesti paketin kääreet eivät ole ikinä kauhiasti innostaneet, yleensä se sisältö on pääasia."
– 45v, naimisissa"Dear No strings attached, tätä asiaa on nyt vaikea pohtia analyyttisesti, koska juttuhan on niin että jos näytille tuodaan naisen takapuoli, niin harvemmin mies siinä puntaroi, että muuten ihan jees, mutta kun noi stringit/mummikset/pitsihirvitykset. Jos nyt oikein pinnistän ja suhtaudun asiaan viileän tieteellisesti, voin todeta, että ne naruimmat stringimallit eivät tosiaan ole kovin seksikkäät. Jos valintahommiin pitäisi alkaa, niin yksinkertaisuus on valttia, koska siinä tilanteessa on tosiaan miehen silmillä muutakin ihmeteltävää kuin ne pikkarit."
– 31, parisuhteessa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja