Ovatko hiuksesi aina rasvaiset? Karsi kuusi tapaa, jotka aiheuttavat ongelman

Pesitkö hiukset tänään, mutta niiden täytyy olla huippukunnossa vielä ylihuomenna? Vältä siinä tapauksessa näitä – Cosmopolitan-lehti listasi tavat, jotka rasvoittavat hiuksia nopeasti.

1. Hiusten kosketteleminen

Hiusten koskettelun aikana sormista siirtyy öljyä hiuksiin.

2. Liiallinen harjaaminen

Harjaaminen stimuloi päänahkaa, joka tuottaa öljyä. Setvi pelkät latvat harjalla. Koska muuten pesit hiusharjasi viimeksi? Kammat ja harjat keräävät hiustuotteita, pölyä ja öljyä itseensä. Jos harja puolestaan on täynnä hiuksia, öljy siirtyy niistä päässäsi vielä liehuviin kutreihin.

3. Ylipeseminen

Älä yritä korjata hiusten rasvoittumisongelmaa pesemällä niitä enemmän! Sampoo vie päänahan luontaiset öljyt, jolloin pääsi tuottaa lisää öljyä korvataseen menetyksen. Pese hiukset vain 2-3 kertaa viikossa.

4. Ylihoitaminen

Älä levitä hoitoainetta hiuksiin koko matkalta, keskity latvoihin! Varmista, että käytät oikeanlaista hoitoainetta. Hiuksista tulee painavan oloiset, jos tuote on niille liian raskas. Hoitoaine pitää myös huuhdella pois hyvin, muuten se jää hiuksiin rasvoittamaan niitä.

5. Väärät tuotteet

Tuotteiden tulee sopia juuri sinun hiuksillesi, muuten niistä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Välttele tuotteita, jotka kosteuttavat tai lupaavat kiiltoa; ne sopivat paremmin kuiville hiuksille.

6. Liiallinen tuotteiden käyttö

Jos kasaat päähäsi jatkuvasti uusia tuotteita, päänahan iho kärsii ja tukkeutuu. Kuivasampoo saattaa aiheuttaa ongelmia, jotka voi välttää käyttämällä syväpuhdistavaa sampoota muutaman kerran kuukaudessa.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja