Mainos

Oululaisprinssi toi Hollywood-tähdet Suomeen – ja autoliikkeeseen

Tulevana viikonloppuna Oulussa käynnistyvät Hollywood-elokuvan kuvaukset, jossa mukana on tunnettuja kasvoja Amerikasta saakka.

Elokuva nimi on Fate. Ouluun saapuivat Prinssi Rami Jaber Al Husseinin seuraksi Hollywood-tähdet Amaury Nolasco ja Robert Knepper sekä noin 20 henkilön kuvausryhmä Los Angelesista. Tähdet astelivat perjantaina iltapäivällä Oulun Veho-autoliikkeeseen paitsi juhlistamaan kuvausten käynnistymistä, myös tutustumaan suomalaisen kumppaninsa toimintaan.

Veho on yksi tuotannon yhteistyökumppaneista. Elokuvassa esiintyy sankariauton osassa lehtikullattu erikoisversio S-sarjan Mercedes-Benzistä.

Oulussa toimintakohtausten kuvauksia

Vaikka elokuva on pohjimmiltaan vakavaa draamaa, se sisältää runsaasti toimintakohtauksia. Oulussa niitä tullaan taltioimaan useita aina takaa-ajoja, ammuskelua ja autojen räjäyttelyä myöten. Vehoa elokuvatuotannossa kiinnostaa luonnollisesti sankariauton keskeinen rooli ja sen myötä brändinäkyvyys tarinassa sekä sisältötuotteen monipuolinen ja pitkä elinkaari.

– Odotamme mielenkiinnolla tulevia kuvauksia ja tuotannon valmistumista. Vaikka Veho on Suomessa paikallinen toimija, elokuvan kansainvälisestä, monipuolisesta ja pitkäkestoisesta jakelusta ei silti ole haittaa Suomi-kuvan rakentamiseksi ulkomailla. Näkyvyyttä valkokankaalla täydentää televisiojakelu, jonka perässä seuraa voimakas online-jakelu. Voimme myös hyödyntää tiettyjä elementtejä tapahtumissamme pitkin vuotta, Vehon toimitusjohtaja Kenneth Strömsholm lisää.

Vahva kasti Pako-tähtiä

"Oululaisprinssi" Rami Jaber Al Husseinin tuotantoyhtiö RNG Media on tehnyt pitkään töitä tuotannon saamiseksi Suomeen ja Ouluun. Alun perin kuvauspaikaksi oli suunniteltu Abu Dhabi, mutta Rami Jaber tuli toisiin ajatuksiin ja sai kuvaukset tänne. Hän halusi tuotannon avulla tuoda näkyvyyttä Suomelle, Oululle sekä suomalaisille yrityksille ja toimijoille.

– Värikkäiden vaiheiden jälkeen on hienoa yhteistyökumppaneillemme ja RNG Medialle päästä tekemään töitä täällä. Elokuva tarjoaa alkuperäisistä kaavailuista poiketen, ja yllätyksenä kumppaneillemme, Amaury Nolascon ja Wentworth Millerin ohella kaksi huippumiestä ja supertähteä lisää. Robert Knepper ja Rockmond Dunbar ovat näyttelijöinä alan ehdotonta eliittiä ja huomattava vahvistus elokuvaprojektillemme. Näiden tähtien ja ohjaaja Avi Cohenin kokonaisnäkemyksen avulla elokuvalla on kaikki edellytykset tulla maailmanlaajuiseksi hitiksi. Olemme kaikki erittäin innoissamme tästä, sanoo Rami Jaber.

Elokuvan ensi-ilta on huhtikuun lopussa ja siitä käynnistyy teatterilevitys ympäri maailman. Sen jälkeen ovat vuorossa filmifestivaalit, televisio ja lopuksi mittava online-jakelu, joka tulee tavoittamaan satoja miljoonia ihmisiä.

---

Suomalaisprinssin lehtikullattu Mersu hämmensi Helsingin katukuvassa

0:21

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.