Oudot vaatimukset – näitä ruokia maailmantähdet haluavat takahuoneeseensa!

Kun olet maailmantähti ja taskussasi on rahaa kuin roskaa, voit pyytää keikkapaikan takahuoneeseen vaikkapa lavallisen samppanjaa – tai sitten vaan nallekarkkeja ja sipsejä.

Maailmanluokan tähtien raidereista löytyy usein mitä ihmeellisempiä vaatimuksia. Marilyn Mansonin toivelistalta löytyy muun muassa kalju hampaaton prostituoitu ja Rod Stewart vaatii erityistä ”pimeysryhmää” pitämään huolta siitä, ettei takahuoneeseen pääse lipsahtaman ylimääräistä valoa. Madonna sen sijaan halusi Sticky & Sweet Tourillaan, että hänen henkilökuntaansa kuuluu joka maassa vähintään kahdenkymmenen eri kansallisuuden edustajia ja joukossa piti ehdottomasti olla japanilaisia, venäläisiä, romanialaisia ja israelilaisia . Mutta mitä maailmantähdet sitten haluavat syödä?

1. Lady Gaga

Voisi kuvitella, että oudoista asutempauksistaan tunnetun Lady Gagan raiderista löytyisi outoja vaatimuksia myös ruoan suhteen, mutta nainen onkin yllättäen melko vaatimaton. Tähtösen tärkeimpiin toiveisiin kuuluivat The Fame Monster -kiertueella erilaiset juomat, kuten Dr Pepper, Red Bull ja Ginger ale. Nykyään Gaga selviää pelkästään neljällä Coca-Cola Zerolla ja sitruunaruohoteellä.

2. Steve Martin

Komedianäyttelijä Steve Martin haluaa ripauksen hauskuutta myös takahuoneruokaansa. Miehen raideriin kuuluu runsas buffet, jossa täytyy olla ainakin kylmiä leikkeleitä ja 12 kookospähkinää leikattuna niin, että Martin saa tehtyä niistä itselleen rintaliivit. Tämän lisäksi Martin haluaa myös kokonaisena grillatun kanan, jonka kanssa näyttelijä voi tanssia.

3. Jack Black

Muusikko-näyttelijä Jack Black on luonut itselleen tarkan arkirutiinin. Jos keikkapäivä sattuu esimerkiksi osumaan tiistaille, täytyy takahuoneesta löytyä mereneläviä tai pihviä. Jos keikka on sunnuntaina, haluaa mies mieluiten kanaruokia. Näiden lisäksi Black haluaa myös lajitelman suklaita, proteiinipatukoita ja täysjyväleipää.

4. Justin Bieber

Teini-idoli Justin Bieberin vaatimuslista on liikuttavan suloinen. Bieber haluaa nimittäin nallekarkkeja ja sipsejä. Amerikan kiertueella Bieber toivoo myös ruotsalaisia kalakarkkeja.

5. Eminem

Vaikka Eminen saattaakin vaikuttaa kovalta jätkältä, ei miehen ruokaraideri ole kovin katu-uskottava. Ennen keikkaa Eminen haluaa nimittäin herkutella muun muassa maapähkinävoilla, mansikkahyytelöllä ja säilykekurkuilla.

6. Britney Spears

Uransa alkuaikoina Britney Spears ei huolinut ilmeisesti liikaa linjoistaan, sillä naisen ruokatoivelistaan kuuluivat muun muassa erilaiset murot, keksit ja Pop Tarts -leivokset.

7. Kanye West

Muusikko Kanye West ei pahemmin ruoasta piittaa, vaan keikkaenergiat haetaan juomista. West haluaa takahuoneeseensa useita pulloja tequilaa, vodkaa ja Heineken-olutta. Palan painikkeeksi Kanyelle maistuvat pistaasipähkinät.

8. Rihanna

Rihannalla ei ilmeisesti ole kovin arka vatsa, sillä tähtönen haluaa aloittaa keikkansa tulisesti. Neidin raideriin kuuluu muun muassa:

- 24 tulista kanansiipeä

- 1 kokonaisena grillattu kana jerk-mausteella ja riisillä

- 1 pussi laadukkaita tortillasipsejä

- 1 pussi tulisia ja rapeita juustonaksuja.

Petra Kiiski/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja