Ottelusta sopimaan mennyt Eva Wahlström hämmentävässä tilanteessa Venäjällä – käskettiin talon taakse

Taidenäyttelynsä avannut Eva Wahlström: Huomenna Venäjälle kirjoittamaan MM-ottelusopimusta 4:36

WBC-liiton maailmanmestari Eva Wahlström matkasi lauantaina Venäjälle sopiakseen ottelusta Firuza Sharipovan kanssa. Kazakstanilainen iskijä otteli eilen voitokkaasti Pietarissa.

Pääkuvan videolla Wahlström kertoo perjantaina avatusta taidenäyttelystään, inspiraatiostaan maalaukseen ja siitä, miksi yhteistyö F4L-nyrkkeilypromootion kanssa päättyi lyhyeen.

Wahlström kertoi perjantaina MTV Sportille, että hänen ja Sharipovan välinen ottelu on tarkoitus järjestää Venäjällä. 37-vuotias suomalainen on nyt kertonut Instagram-tilillään hauskan anekdootin lauantain seikkailuistaan Pietarissa.

– Vähän epäilytti, kun venäläiset käski mennä odottamaan taksia talon taakse. Kerkesin jo nähä mielikuvissa miten päästään eroon Sharipovan pahimmasta haastajasta. Mutta kaikki hyvin, kirjoitti Wahlström hymiön saattelemana.

Wahlström vahvisti myös, että ottelu käydään 1. joulukuuta Venäjällä.

24-vuotias Sharipova voitti eilen Julia Kutshenkon kaikin tuomariäänin. Hän on nyt voittanut yhdeksän kertaa ja hävinnyt kerran ammattilaisurallaan. Wahlström on voittanut 22 ottelua ja iskenyt yhden ratkaisemattoman.

Lue myös:

    Uusimmat