Ottaisitko vastaan deittailuvinkkejä älylaitteelta? Nyt sekin on mahdollista

Tuntuuko deittailu ja sen aloittaminen hankalalta? Ei hätää, sillä ainakin Amazon Echo -älykaiuttimen omistajat voivat nyt kysyä vinkkejä treffailuun kaiuttimeltaan. Jokaisen ohjeen kohdalla kannattaa kuitenkin miettiä, kannattaako se sittenkään.

Nyt treffeille haikailevien on mahdollista saada vinkkejä älykaiuttimelta: Alexa-tekoäly nimittäin tarjoaa Amazon Echo -kaiuttimen omistajille Three Day Rule-deittipalvelun laatimia vinkkejä kolmenkymmenen päivän ajan. Ominaisuus on tulossa laitteisiin kuukausi ennen ystävänpäivää eli tänään 14. tammikuuta.

Amazon Echo on Amazon.com-sivuston oma puheohjauksella toimiva kaiutin, joka käyttää Alexa-teköälyä toimakseen. Kaiuttimen avulla voi esimerkiksi soittaa musiikkia ja ohjata älykodin laitteita. 

Amazon Echon käyttäjät voivat pyytää päivän vinkkiään sanomalla laitteelle “Alexa, ask Three Day Rule for today’s tip” eli suomennettuna pyytää Alexaa kysymään Three Day Rulelta päivän vinkin. The Vergen mukaan vinkit vaihtelevat deittisovellusten hakkaamisesta tosielämässä tuntemattomille jutteluun.

– Tänään menet kolmen viehättävänä pitämäsi tuntemattoman henkilön luokse ja aloitat rennon keskustelun, kuuluu yksi Alexan neuvoista.

Älykaiuttimen neuvojen tarkoituksena on saada ihminen pois mukavuusalueeltaan ja muuttamaan käytöstään deittailulle positiivisempaan suuntaan. Toisaalta Verge kuitenkin huomauttaa, ettei älykaiutin anna mitään neuvoja, miten esimerkiksi lähestyä tuntematonta ihmistä. Esimerkiksi junassa tai suljetussa tilassa oleva henkilö voi tuntea itsensä ahdistuneeksi tuntemattoman lähestyessä, jos hän ei pysty poistumaan keskustelusta ja paikalta.

Alexa ei myöskään ota huomioon esimerkiksi ihmisen omia deittailumieltymyksiä. Älykaiuttimen mukaan päivällä juodut kahvit eivät ole treffit vaan liiketapaaminen, vaikka todellisuudessa päiväkahvitkin voivat olla romanttinen tapaaminen.

The Verge susoitteleekin ottamaan Alexan tarjomat vinkit samaan tapaan kuin ystävienkin neuvot: ne ovat ehdotuksia, joita kannattaa harkita, mutta ei välttämättä ottaa täytenä totuutena.

Lähde: The Verge

***

1:48

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja