Mainos

Ota suosikkisarjasi mukaan lomalle – katso ulkomaillakin

Eikö wifi ylety mökkilaiturille? Tekisikö mieli katsella lempisarjoja lentomatkallakin? C Moren suosikkisarjat ja -leffat näkyvät ilman nettiäkin.

Lomailit sitten oman kesämökin rauhassa tai ulkomaanmatkalla, lempisarjasi kulkevat helposti mukana. Myös perheen pienimpien suosikit voi ladata laitteelle, jolloin niitä voi katsella ilman nettiyhteyttäkin.

Näin varmistat, että viihdyt lomallasi – satoi tai paistoi.

Lataa laitteelle ja katso ilman nettiä

Osaa C Moren ohjelmista voi katsoa myös ilman nettiä. Tämä on erityisen kätevää esimerkiksi lennoilla tai vaikka junassa, missä yhteys saattaa pätkiä. Tai laiturin nokassa, minne wifi ei yllä.

Offline-katseluun tarvitset C More Suomi -sovelluksen ja Android tai Apple iOS -mobiililaitteen. Offline-katselu onnistuu, kun olet ladannut leffat ja sarjat laitteelle ollessasi verkkoyhteydessä. Sovellus lataa yhden leffan tai sarjan kerrallaan, mutta voit laittaa useamman latausjonoon.

Löydät kaikki latauksesi sovelluksen Lataukset-osiosta siltä laitteelta, jolle ne latasit. Kerrallaan siellä voi olla ladattuna 25 kappaletta eri elokuvia tai sarjojen jaksoja. Jo katsomasi leffat ja sarjat voit poistaa latauksista.

Ladattuja ohjelmia voi katsella pääsääntöisesti 30 vuorokauden ajan, jonka jälkeen katseluoikeus päättyy.

Fiksaa asetukset ja katsele ulkomaillakin

Jos kesälomamatkasi suuntautuu EU-maahan, voit katsoa C Moren ohjelmia reissussakin. Se onnistuu tekemällä muutaman pienen muutoksen C More Suomi -sovelluksesi asetuksiin Suomesta käsin.

Siirry ensin sovelluksessa Omat tiedot -sivullesi. Rullaa sitten kohtaan EU-käyttö ja napauta Ota käyttöön. Vahvista käyttöönotto valitsemalla Aloita.

Kun aktivointi on tehty, voit katsoa ohjelmia ulkomailla 28 päivää.

Tutustu laajaan tarjontaan

C Moresta löytyy takuulla katsottavaa jokaiseen makuun. Kesän uutuuksia ovat hulvattoman Sunnuntailounaan toisen tuotantokauden jaksot, hittisarja Youngerin uusin tuotantokausi, Salkkari -spin off Pihlajasatu, kotimaisen poliisisarja Roban neljäs tuotantokausi ja paljon muuta.

Kesän kiinnostavimpia elokuvaensi-iltoja ovat muiden muassa hyytävä kauhuleffa It ja vauhdikas toimintapläjäys Mile 22.

Lue myös:

    Uusimmat