Osaatko käyttää valokynää oikein? Opettele!

Valokynä on täydellinen taikatuote synkänkin aamun pelastamiseen. Jos et osaa vielä käyttää valokynää oikein, on korkea aika opetella!

Jos edellinen ilta on kulunut yökerhon tanssilattialla, uni ei ole tullut silmään tai aamu tuntuu muuten vain "perusmaanantailta", ei kasvojen ehostamiseen tule usein panostettua sataprosenttisesti. Valoisuus kasvoilla voi kuitenkin pelastaa päivän ja auttaa sinua selviämään ihmisten ilmoille haukkaamaan raikasta happea ja tuntemaan olosi varvemmaksi.

Tasainen ja kaunis meikkipohja toimii kaiken lähtökohtana, mutta ilmeeseen saa eloa opettelemalla valokynän käytön oikein. Aloita sillä, että levität kasvoillesi kosteusvoidetta, meikinpohjustusainetta, ohutta meikkivoidetta, peiteainetta ja vasta sitten valokynää. Valokynän päälle voit vielä puuteroida ihosi.

Näin käytät valokynää

Valokynällä on tarkoitus häivyttää juonteita tai korostaa kasvojen keskeisiä kohtia.

1. Laita valokynää kohdennetusti silmien alla oleviin juonteisiin, mutta älä koko silmäpussille, jottei turvotus korostuisi. Käytä häivyttämiseen sormia.

2. Pehmennä suuta ympäröiviä hymyjuonteita sipaisemalla valokynää niihin.

3. Korosta kasvojen timanttialuetta, eli keskiosaa valokynällä. Laita valokynää nenänpieliin, nenän selkään, otsaan ja leukaan.

4. Pehmennä otsan mietintäjuonteet valokynällä. Voit käyttää levittämiseen myös kapeaa sivellintä!

5. Luo raikas ilme silmiin valaisemalla kulmaluut. Käytä valokynää kulmakarvojen alapuolelle, erityisesti kulman taitekohtaan.

Muista varoa valokynää käyttäessäsi pandasilmiä, eli liikakäyttäjät paljastavia valkoisia rinkuloilta silmien ympärillä. Rinkulat tulevat näkyviin parhaiten salamavalolla otetuissa kuvissa. Voit välttää pandailmeen esimerkiksi levittämällä valokynää meikkivoiteen alle tai sekoittamalla meikkivoidetta valovoiteeseen.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja