Mainos

Osa Pihlajakadusta jää historiaan – näin Salkkareiden kuvauspaikka muuttuu

Salattujen elämien vuokrasopimus legendaarisen ”Pihlajakatu 23”:n kanssa päättyi. Salkkarit-tuottajan mukaan samalla paikalla kuvataan kuitenkin sarjaa edelleen.

Salattujen elämien vuokrasopimus Huvilakatu 23:n eli Pihlajakatuna tunnetun taloyhtiön kanssa päättyi vuodenvaihteessa. Sarjan tuottaja Marko Äijö kertoo, että ympärivuorokautisesta vuokrasopimuksesta maksaminen alkoi tuntua järjettömältä, kun paikalla kuvattiin lopulta niin harvoin.

– Aikanaan halusimme käyttää sisäpihaa ja siksi taloyhtiön kanssa tehtiin vuokrasopimus sen käytöstä, Äijö selittää muutosta.

– Nyt sinne on ehditty niin harvoin, että olemme ajatelleet, että puisto on puistoa ja mattotelineet mattotelineitä kaikkialla. Haluamme kuvata mahdollisimman lähellä Salattujen elämien Konalassa sijaitsevaa studiota.

Vuokrasopimuksen päättyminen tarkoittaa Äijön mukaan sitä, että talon sisäpiha on jäänyt sarjasta kokonaan historiaan. Samalla kadulla kuvataan kuitenkin edelleen eikä Pihlajakadun ulkoasu ole muuttumassa.

Itseasiassa jaksoja, jotka on kuvattu vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen, ehti tulla televisiosta jo parin kuukauden ajan ennen sarjan jäämistä kesätauolle.

– Sitä ei ole huomattu ollenkaan. Sarja näyttää siis samalta kuin ennenkin.

Vaikka kuvauspaikkaa halutaan siirtää lähemmäs studiota, vielä ei ole mietitty sitä, että talon julkisivusta tehtäisiin studioon kopiota tai kuvaukset siirrettäisiin johonkin muuhun rakennukseen.

– Kerrostalo tulee myös pysymään ihan keskeisenä sarjassa, sehän on koko jutun juju.

Kuvauspaikan muutoksista kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Salatut elämät -kesäuusinnat läpi kesän MTV3-kanavalla. Nettisarja Satulan uudet jaksot tiistaisin ja torstaisin kello 19.30 osoitteessa mtv.fi/salkkarit.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.