Orgasmi haussa? Naiset kertovat, miten seksikumppanin tulisi toimia – "ainoa tapa, jolla saan orgasmin seksin aikana"

Naiset paljastivat vinkkinsä klitoriksen oikeaoppiseen kohteluun.

Koska yhdyntäorgasmi on monella naisella vain kaukainen ajatus haaveiden tasolla, nousee suuseksin merkitys arvoon arvaamattomaan. Klitorista stimuloimalla nainen nimittäin todennäköisimmin saa orgasmin. Suuseksin aikana mies voi sortua moniin naisia ärsyttäviin virheisiin, mutta hyvän suuseksin salat oppinut mies ei unohdu koskaan.

Metro-sivusto kyseli muutamilta naisilta, kuinka suuseksin aikana pitäisi toimia, ja etenkin, miten klitorista pitäisi stimuloida nautinnon takaamiseksi. Vinkki: Ei ainakaan kannata käyttää hampaita!

Kolmestatoista haastatellusta naisesta kolme naista sanoi pystyvänsä saamaan orgasmin sekä yhdynnän aikana että klitorista stimuloimalla, yksi vain yhdynnän aikana, ja loput yhdeksän kertoivat pääsevänsä hekuman huipulle vain klitorista stimuloimalla. Seksikumppanin kannattaakin siis panostaa klitoriksen oikeaoppiseen käsittelyyn.

Muun muassa näin naiset vastasivat kysymykseen siitä, millä tavoin klitorista hyväilemällä he saavat orgasmin:

"Sormet ovat parhaat."

"Hieroen sormella ympyränmuotoisesti, mutta vain jos painallus on oikenlainen: ei liian voimakas, eikä liian hellä. Suullista stimulaatiota myös, mutta edelleen: vain jos kohta on oikea eikä hän ole liian raju."

"Vibraattorit, aina. Saan itselleni orgasmin sekunneissa."

"Melkein kaikilla muilla tavoilla, paitsi tökkimällä. Nuolemalla. Hieromalla. Vibraattorilla. Se ei ole turhantarkkaa."

"Nuoleminen tasaisella kielellä, hierominen liukuvoiteeseen kastetulla sormella, näppäilemällä, kun olen jo kiihottunut."

"Hierominen kellonsuuntaisesti."

"Suuta käyttämällä."

"Vibraattorilla, mutta hyvin vahvalla sellaisella. Stimulointi lähetyssaarnaaja-asennossa on ainoa tapa, jolla saan orgasmin seksin aikana."

"Ympyröitä sen ympärillä ja vaakasuuntaisesti."

Entä mitä klitorikselle ei missään nimessä saa tehdä?

"Useimmat miehet hierovat liian voimakkaasti (ehkä suurin osa naisista koskettaa heidän penistään liian pehmeästi?), ja he vaikuttavat olevan kykenemättömiä tunnistamaan eron nopeuden ja voimakkuuden välillä. Nopeampaa ei tarkoita lujempaa! Heillä on myös tapana aloittaa liian nopeasti, ilman mitään valmistelua."

"(Ei saa) Purra sitä. Tai hieroa penistä sitä vasten – se ei vaikuta mitenkään, ja siitä seuraa yleensä virtsatientulehdus."

"En yhtään pidä siitä, kun miehistä tuntuu, että heidän on pakko antaa suuseksiä, kunnes saan orgasmin, siinä kestää niin pitään, että kyllästyn ja tunnen oloni painostetuksi. Pysytään vain toiminnassa!"

"(Ei saa) Mennä suoraan asiaan ilman lämmittelyjä. Tai tökkiä sitä. Polttaa sitä. Purra sitä."

"Kaikki hampaisiin liittyvä saa minut ristimään jalkani vain ajatuksestakin. Vihaan sitä, kun ihmiset luulevat, että sen "eristäminen" ja imeminen on hyvä idea – vihaan sitä."

"(Ei saa) Purra sitä. Tai koskea siihen orgasmin jälkeen, kun se on liian herkkä."

"Kaikki mikä on liian rajua tai missä on liikaa painetta. Reagoin parhaiten hellävaraiseen kohteluun sillä alueella."

Mikä on parasta, mitä seksikumppani on tehnyt klitoriksellesi?

"Poikaystäväni hieroo klitoristani tavallisen yhdynnän aikana, ja se tuntuu mahtavalta."

"Pidän kielen ja hetkittäisen vibraattorin yhdistelmästä."

"Kerroin miehelle, etten voi saada orgasmia seksin aikana, ja hän nauroi ja sanoi, etten ole harrastanut vielä seksiä hänen kanssaan, mihin minäkin nauroin ajatellen, että hän on aivan liian ylpeä. Hän käski minua tulemaan, kun olin hänen päällään... Sain kolme kertaa orgasmin sinä yönä! En varsinaisesti klitoriksen kautta, mutta ainakin se räjäytti tajuntani."

"Olen aina ollut parempi stimuloimaan itse itseäni. Ainoan kerran, kun sain täydellistä suuseksiä, oli, kun mies ikäänkuin suuteli klitoristani sen sijaan, että olisi nuollut sitä samalla tavalla 20 minuutin ajan. Se oli mahtavaa."

Lähde: Metro

***

1:37

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja