Oranssi tekorusketus, piirretyt kulmakarvat – 2000-luvun noloimmat kauneustrendit listattuina

Aika ei ole ehtinyt kullata muistoja mitä tulee vuosituhannen vaihteen jälkeisiin kauneustrendeihin. Vai miltä kuulostaa esimerkiksi fedora-hattu yhdistettynä iltapukuun tai oranssina hehkuva tekorusketus?

Nämä trendit ovat vielä tuskallisen selkeästi muistissa:

Kontrastivärjäys hiuksissa

Erityisesti teinit hullaantuivat tästä trendistä ja värjäsivät hiusten alaosan tummaksi ja päälliosan vaaleaksi. Luonnollisuudesta ei ollut tietoakaan, mutta kampaajat vakuuttelivat asiakkailleen värjäyksen luovan hiuksiin todellista tuuheamman vaikutelman. Christina Aguilera muistetaan mitä erikoisimmista värjäysratkaisuistaan.

Fedora-hattu

Fedora-huopahattuja vilahteli 2000-luvulla katukuvassa tiheästi. Trendi lähti käsistä viimeistään siinä vaiheessa, kun R'n'B-artisti Alicia Keys yhdisti hatun jopa iltapukuun.

Piirretyt kulmakarvat

Nykyään kulmakarvamuodissa suositaan luonnollisen tuuheaa mallia, mutta 2000-luvun alkupuolella innokkaimmat trendinenät nyppivät kulmansa lähes olemattomiin ja piirsivät tilalle ohuen viivan.

Kilo huulikiiltoa

Erityisesti hempeän vaaleanpunaiset kiillot olivat muodissa ja niitä levitettiinkin niin runsaasti, että kiilto levisi päivän mittaan huulten rajojen ulkopuolellekin. Kiillon käyttäjä tunnisti juomalasinsa tahmaisista jäljistä.

Partaviiva

Muistatko vielä Justin Timberlaken luotsaaman poikabändi N'Syncin? Muistatko myös JC Chasezin "parran"?

Oranssi tekorusketus

Pieni päivetys antaa iholle terveen hehkun, mutta yliannostus saa ihon hehkumaan metallisen oranssina. Tekorusketus on silti aina auringonpalvomista tai solariumia terveellisempi vaihtoehto. Muista häivyttää rajat kunnolla, ettei sinulle käy kuin Jennifer Love Hewittille yllä.

Juovikkaat raidat hiuksissa

Kontrasti oli trendikästä myös hiusten raidoituksessa. Tänä päivänä kampaajat tekevät raidat siten, että ne sulautuvat luonnollisesti muun hiusvärin joukkoon, jolloin väri on myös helpompi kasvattaa pois. American Idol -kilpailun ensimmäinen voittaja Kelly Clarkson muistetaan upean lauluäänensä lisäksi myös aikaisemmasta hiustyylistään.

Piikikäs kampaus

Lyhyttä tukkaa suosivat kasvattivat 2000-luvun alussa pitkähkön etuheiton ja pöyhivät hiustuotteiden avulla takatukkansa piikikkääksi. Valitettavasti haastava malli ei sopinut juuri kenellekään.

Vaalennetut latvat hiuksissa

Miesten hiusmuotia määrittivät 2000-luvun alussa hyppyriotsatukka ja vaalennetut latvat. Onneksi molempia näkyy katukuvassa yhä harvenevassa määrin, vaikka Barry Manilow suosiikin värjäystä edelleen.

Piikkilankatatuoinnit

90-luvulla ihoon hakattiin tribaalikuvioita, 2000-luvulla suosioon nousivat piikkilankakuviot. Pamela Anderson näyttää mallia. Huomaa myös Pamsun ohuet kulmakarvat.

Piikkisuorat hiukset

2000-luvulla moni nainen aloitti aamunsa kaivamalla esiin suoristusraudan. Jopa vaaleista laineistaan tunnettu Scarlett Johansson hurahti suoristamaan hiuksiaan.

Kalastajanhatut

Gone fishin'? Kalaan menossa? Kalastajanhattuja näkyi niin monen julkkiksen kuin taviksenkin päässä yhdistettyinä mitä erilaisimpiin asukokonaisuuksiin. Samuel L. Jackson bongattiin 2000-luvun alussa useasti kalastajanhattuun sonnustautuneena.

Lue myös:

    Uusimmat