Mainos

Optinen illuusio: Saatko kissan vaihtamaan suuntaa?

Optisen illuusion keskiössä on pyörivä kissa, jonka suuntaa katsojan tulisi pystyä vaihtamaan. Treenaa aivojasi, ja saatat onnistua! Myös muut pyörivät illuusiot ovat ihmetyttäneet netinkäyttäjiä vuosien varrella.

Moillusions.com kerää yhteen hauskoja optisia illuusioita. Eräässä illuusiossa nähdään 3D-mallinnos kissasta, joka pyörii ympyrää. Saatko kissan vaihtamaan suuntaa?

Sivuston mukaan suunnanvaihdos todella on mahdollinen, mutta se vaatii aivotreeniä – ja keskittymistä kissan häntään.

Mieskin pyörii!

Pyörivien hahmoja esittävät illuusiot valtasivat Internetin sen jälkeen, kun kuva pyörivästä naisesta ilmestyi nettiin.

Kissailluusion kanssa samantapainen neito pyörii ympyrää, mutta vaihtaa suuntaa, kun häntä tuijottaa tarpeeksi kauan. Jos nainen ensi kertaa katsottaessa pyörii myötäpäivään, katsojan uskotaan käyttävän enemmän oikeaa aivopuoliskoaan; jos kuva pyörii vastapäivään, vasen aivopuolisko on vallalla.

Vasemman aivopuoliskon käyttäjien todetaan olevan loogisia, faktaorientoituneita, matematiikasta ja tieteestä kiinnostuneita realisteja. Oikean aivopuoliskon hyveiksi taas luetaan tunteet, suurten kokonaisuuksien hahmottaminen sekä kiinnostus filosofiaan ja uskontoon, kertoo perthnow.com.au.

Jos suunnan vaihtaminen ei kissa- tai naisilluusiossa onnistu, älä sure: tarjolla on myös toinen aivoja hämäävä kuva, jossa pyörivä mies vaihtaa suuntaa kuin itsestään.


MTV3/Helmi

Lähteet: Moillusions.com, Perthnow.com.au

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.