Opiskelijakaverukset saivat "muutaman" viinilasin jälkeen idean, joka vaati palokunnan apua – humalainen tyttö jäi jumiin kuivausrummun sisälle

Englannissa humalainen opiskelijatyttö sai idean ahtautua kuivausrummun sisälle.

Kaikki sai alkunsa, kun Rosie Cole, 21, oli viettämässä iltaa kämppäkavereidensa kanssa. Yksi kavereista oli yllyttänyt Colea ja sanonut, ettei tämä mahdu kuivausrummun sisälle.

Cole otti haasteen vastaan.

Aluksi temppu oli vaikuttanut hänen mielestään helpolta. Sitten hän huomasi, että jalat ja lantio olivat jääneet kuivausrumpuun jumiin.

– Ajattelin sen olevan hauskaa. Sitten huolestuin, sillä tajusin olevani oikeasti jumissa, kertoo Cole.

Palokunta hätiin

Kaverukset eivät saaneet Colea ulos kuivausrummusta, joten he soittivat palokunnan paikalle.

– Palomiehet pelastavat kissoja puusta, niin ehkä ne pelastavat myös opiskelijoita kuivausrummuista, tuumaili Cole.

Palokunta saapui sireenit ulvoen paikalle. Yksi kämppäkavereista oli ollut jo nukkumassa. Hän heräsi paloauton sireeneihin ja luuli rakennuksen olevan tulessa. Hän oli tyrmistynyt tajutessaan palolaitoksen tulleenkin pelastamaan kuivausrumpuun jumiin jäänyttä kaveriaan.

Cole oli vaikeasti jumissa. Palomiehet irrottivat juopunutta tyttöä noin 20 minuuttia, kunnes he saivat hänet ulos kuivausrummusta.

Kuivausrumpuun ahtautuminen ei ollut hyvä idea, varsinkaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Pieneen tilaan jumittuminen voi olla hengenvaarallista. 

Kämppäkaveri ikuisti koko tilanteen ja kuvasi sen videolle.

Ylhäällä olevalta videolta voit katsoa koko kaoottisen tapahtumaketjun, jota ei missään nimessä kannata yrittää itse. 

Lue myös:

    Uusimmat