Opettaja kirjoitti nuoren kotitehtävävastaukseen "mitä v*ttua tämä on" – äiti vaatii nuhteita

Melinda vaatii rangaistusta opettajalle, joka kirjoitti hänen lapsensa kotitehtäväpapereihin "WTF" .

Floridalaisäiti tyrmistyi opettajan viestistä lapsensa kotitehtävässä. Melinda Smithin teini-ikäisen pojan opettaja oli kirjoittanut nuoren papereihin palautteeksi "WTF is this", suom. "mitä v*ttua tämä on". Samalla opettaja kertoi, ettei lapsi saa pisteitä tehtävästä, kertoo ABC7.

Melinda vaatiikin nyt opettajalle rangaistusta.

– Mielestäni häntä todellakin pitäisi nuhdella, nainen kommentoi.

Ongelma ei ollut niinkään tehtävän hylkääminen; Melindan mukaan kieli oli sopimatonta opettajalle.

"Kun teemme virheen, yritämme korjata asian"

Opettaja ei halunnut kommentoida tapausta. Koulu ei ole kertonut, ryhtyykö se toimiin. Tapausta kuitenkin tutkitaan.

– Kaikki opettajat Rutherford High Schoolissa ovat välittäviä, rakastavia opettajia ja myös ihmisiä, joten mekin teemme virheitä. Mutta ymmärrämme, että meitä arvostellaan vaativien ammattistandardien mukaan, ja kun teemme virheen, yritämme korjata asian ja jatkamme eteenpäin, rehtori Coy Pilson kommentoi.

Netissä ihmetellään, miksi opettaja valitsisi tämän nimenomaisen termin ihmetyksensä kuvaamiseen.

– On parempia tapoja kertoa teinille, että hänen työnsä on huonoa. Nyt tuo opettaja vain aiheutti koulussaan tilanteen ja voi menettää työnsä, Jessica Pitchford sanoo Facebookissa.

– Antakaa tuolle opettajalle potkut! Sadat odottavat hänen työtään, ja he osaavat arvostella esseen asiallisesti, Ginny White Rasmussen sanoo.

Mistä merkintä johtui?

Kaikilta ei ole herunut myötätuntoa pahastuneelle perheelle. Osa toteaa, että "WTF" on oppilaillakin yleisessä käytössä oleva termi. Toiset pohtivat, mikä läksyissä oli pielessä.

– Aion nyt olla paholaisen asianajaja: miksi kohu on keskittynyt opettajan WTF-kommenttiin tehtävässä eikä oppilaan tehtävään? Mietin, katsoiko vanhempi oppilaansa tehtävää ja sanoiko hän itse "WTF!" Mikä sai opettajan edes ajattelemaan WTF:ää, tai sitä, ettei pisteitä annettu tämän oppilaan tehtävästä? Michele Evans-Brock pohtii.

Tapaus ei ole ainoa laatuaan. Aiemmin Pennsylvaniassa asuva isä jakoi Facebookissa kuvan poikansa matematiikan kokeesta, johon opettaja oli kirjoittanut punakynällä ikävältä tuntuvan merkinnän.

Lue myös:

    Uusimmat