Mainos

Opas paremman seksin saloihin

Haluatko saada nautinnollista, tajunnanräjäyttävää seksiä? Avain upeaan seksiin on niinkin yksinkertainen ratkaisu kuin esileikki. Nautinto saapuu makuuhuoneeseesi nopeammin kuin arvaatkaan.

Toiset syttyvät poliisileikeistä käsirautoineen, kun taas toisille esileikki on kermavaahdon nuolemista naisen takamukselta. Kiihota seksinnälkääsi, virkistä aistejasi ja sysää paikalleen jäänyt mielikuvituksesi vauhdilla liikkeelle! Kun esileikki toimii, vain taivas on rajana sille, mitä voitte yhdessä tuntea.

Koskettele

Vinkki naiselle

Hyväily kannattaa aloittaa vähemmän herkistä alueista ja edetä sitten kaikkein herkimpiin. Sukupuolielimet ovat järjestyksessä viimeiset.

Kysy itseltäsi: "Mihin ja miten voisin koskea häntä, jotta hän tuntisi jotain uutta?"

Seuraavalla kerralla halatessanne ota hieman katseluetäisyyttä ja tarkastele hänen vartaloaan. Koskettele häntä kuin tekisit sen ensi kertaa. Pidä hänet käsivarren mitan päässä, katso häntä suoraan silmiin ja anna sitten katseesi kulkea kosketeltaviin kohtiin. Anna hänen tuntea, kuinka ihailet hänen vartaloaan.

Vinkki molemmille

Antakaa eri ruumiinosien olla vuorotellen keskipisteenä eri rakastelukertojen aikana. Aloittakaa esimerkiksi rinnoista ja rintakehästä, seuraavalla kerralla keskitätte huomionne reisiin; sekä sisäpintaan että takareisiin. Edetkää niin, että teette tutkimusmatkoja kaikkiin eri kehonne kohtiin.

Kiusoittele


Vinkki naiselle

Ota miestäsi kädestä kiinni ja vie hänet alusvaateostoksille. Vie hänet sitten kotiin, riisu itsesi alastomaksi ja pue päällesi hänen yltään riistämäsi paita jonka napitat vain yhteen nappiin. Ryhdy sitten tekemään päivällistä, kyykistele ja kumartele työn lomassa. Paljonko vetoa, että ruoka pääsee palamaan pohjaan?

Pitele hänen jäykkää penistään kädessäsi samalla kun sivelet toisella hänen rintaansa ja vatsaansa. Lähesty sitten vähitellen hänen sukupuolielimiään. Katso häntä koko ajan silmiin ja huomaat pian, kuinka hän kiemurtelee.

Ota tavaksi pitää vaatteita päällä niin kauan kuin mahdollista. Kun ryhdyt riisumaan, tee se vähitellen. Hidasta. Pahenna kidutusta käyttämällä läpinäkyviä alusvaatteita. Hän näkee jo parhaimmat paikkasi, mutta kangas on vielä välissänne.

Vinkki molemmille

Valitkaa yhdessä eroottista luettavaa ja asettukaa sitten vastakkain sohvan päätyihin niin, että vain säärenne ovat toistensa lomassa. Lukekaa toisillenne ääneen parhaita kohtia opuksesta, säilyttäkää katsekontakti, mutta älkää kosketelko toisianne käsillänne.

Tee tutkimustyötä


Vinkki miehelle

Lakkaa tarkastelemasta seksiä maaliin pääsemisen välineenä. Elä mieluummin hetkessä. Neuvo on yksinkertainen, mutta sillä on suuri vaikutus naisen tyydytykseen.

Unohda tottumukset ja vaihtele tapaa, jolla saat naisen laukeamaan. Useammat kangistuvat vanhoihin tyydytyskikkoihin ja jättävät vaihtoehdot huomioimatta. Saako naisesi orgasmin vain suuseksissä? Julista se pannaan kuukaudeksi. Saat naisen vihat päällesi, mutta vältät sen kohtalon, jos hallitset muut tekniikat. Naisen keho panee aluksi vastaan, mutta kun vaihtelet tapaa, jolla saat naisen orgasmiin, lisäät hänen mahdollisuuksiaan useampiin orgasmeihin.

Vinkki molemmille

Harrastakaa aistit sulkevaa seksiä: estäkää seksin aikana yhden aistin toiminta, jotta muut vahvistuisivat. Ensin on näköaistikerta: silmät sidotaan. Kuulokerta: korvatulpat. Kosketuskerta: sitokaa toistenne kädet selän taakse. Makuaistikerta: suuta ei käytetä ollenkaan ja niin edelleen.

Kiihota


Vinkki naiselle

Valitse mikä tahansa muu paikka kuin makuuhuone. Houkuttele miehesi kylpyhuoneeseen, kun ajelet säärikarvojasi – ja hän saa ajella muut.

Harrastakaa puhelinseksiä miehen ruokatunnilla.

Kutsu hänet aterialle. Tarjoile kurkkua ja porkkanoita, jotka syöt vihjailevasti hänen nähtensä. Sivele suklaavaahtoa, kermaa ja hunajaa miehen nänneihin, penikseen ja kiveksiin ja viimeistele nuolemalla.

Vinkki molemmille

Yhdistäkää seksi ja tuoksu. Käytä tiettyä parfyymia aina seksin aikana tai polta tuoksukynttilää ja seksimuistot palaavat paremmin mieleenne. Mitä taivaallisen ihanaa teittekään viime kerralla?

Leiki


Vinkki miehelle

Yksi tapa keskittyä alastomaan naiseen on piirtää hänestä eroottinen kuva. Muistathan Titanicin, jossa Jack piirtää sohvalla alastomana makailevan Rosen. Siltä miltä teos lopulta näyttää, ei ole merkitystä. Tärkeintä on, että mies saa lepuuttaa silmiään naisen keholla ja nainen saa tuntea itsensä ihailluksi ja kauniiksi.

Käy naisen kimppuun silloin, kun olette jo ovella ja kiireellä menossa tärkeille kutsuille. Pysähdy ja anna katseesi valua pitkin naisen vartaloa. Katso häntä ja sano: "Eihän haittaa, jos myöhästymme muutaman minuutin?". Kun teillä on aikaraja, jännitys tiivistyy ja kaikesta tulee kiireistä juuri oikealla tavalla.

Vinkki molemmille

Rikkokaa seksiin liittyvät rutiinit ja tehkää päinvastoin kuin viimeksi. Olitteko viimeksi makuuhuoneessa? Kokeilkaa nyt keittiötä. Olitteko viimeksi lähetyssaarnaaja-asennossa? Tänä iltana voisitte kokeilla takaapäin.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde ja lisää aiheesta: Tracey Cox: Superseksiä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.