Mainos

Oona Kare Salkkarit-Mariannan sekoiluista: Meno vain kovenee

Oona Kare on innoissaan haastavasta roolihahmostaan.

Marianna Kurki on kiistatta ollut yksi viime aikojen kiinnostavimmista uusista tulokkaista Pihlajakadulla. Mariannan hämärästä menneisyydestä on kevään aikana annettu jatkuvasti pientä vinkkiä, ja tämän illan jaksossa selvisi, että hän on ollut aikaisemmin mielisairaalassa.

Näyttelijä Oona Kareelle Marianna on mielenkiintoinen ja haastava roolityö.

– Marianna on mysteerinen tyyppi, joka sekoittaa huolella pakkaa. Mariannan näytteleminen ei ole itsestään selvää, vaan hahmon taustoja ja tekemisiä täytyy todella miettiä. Olen myös katsonut taustaksi elokuvia, joissa on samankaltaisia roolihenkilöitä, Oona selittää.

Hän saa hahmostaan palautetta laidasta laitaan.

– Jotkut sanovat, että hahmo on kiehtova ja tuo uutta säpinää sarjaan. Toiset taas kauhistelevat, että miten voin näytellä niin kauheaa tyyppiä, Oona kuvailee.

Myös Mariannan kämppistä ja ystävää Heidiä näyttelevä Venla Savikuja saa välillä kommentteja huonosta ystävävalinnastaan.

– Venlalle tullaan välillä sanomaan, että etkö tajua miten kamala ihminen se Marianna on, Oona nauraa.

Hän itse kokee pahiksen näyttelemisen kaikkea muuta kuin vastenmielisenä.

– Pahiksen rooli on todella antoisa, haastava ja hauska näytellä. Kannattaa kuitenkin myös muistaa, että kyseessä on roolihahmo. En ole oikeasti sellainen, ja toivon, etten sen kaltaiseen ihmiseen koskaan törmääkään, Oona naurahtaa.

Hän lupaa, että mielenkiintoiset käänteet eivät tule Mariannan kohdalla loppumaan.

– Meno vain kovenee, ja alkaa tapahtua entistä eriskummallisempia asioita. Rooli menee koko ajan haastavammaksi ja fyysisemmäksi, Oona vihjaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.