Onni onnettomuudessa - Sennan auto taisi säästyä liekeiltä

Bruno Sennan Williams-auton runko säästyi alustavien tutkimusten mukaan vahingoittumattomana Espanjan GP:n jälkeen syttyneessä varikkopalossa.

- Alustavan tarkastuksen mukaan Bruno Sennan auton, joka oli varikkopilttuussa tulipalon syttyessä, koska sillä ei ajettu kisaa loppuun, runko on vahingoittumaton. Williams ei kuitenkaan ole varma asiasta ennen kuin auto on tutkittu tarkemmin Groven päämajassa, Autosport.com kirjoitti.

Pastor Maldonadon voittaja-auto välttyi vaurioilta, koska se oli parc ferme -alueella kilpailun jälkeisiä tarkastuksia varten. Williamsin pääinsinöörin Mark Gillanin mukaan tallin osallistuminen seuraavaan osakilpailuun Monacon GP:hen ei ole vaarassa.

- Me kärsimme paljon vahinkoja ja menetimme paljon laitteistoa, mukaan lukien tietokoneita. Seuraavien parin päivän aikana selvitämme, missä tilanteessa olemme osien suhteen. Meillä on kaikki tarvittava Monacossa toimimista varten, mutta varaosia saattaa puuttua, koska meillä ei ole mukana täydellistä settiä varaosia kaikkea varten, Gillan sanoi Autosportille.

Lue myös:

    Uusimmat