Mainos

Onnellinen aviopari viettää aikaa erillään

Aviopareja neuvotaan viettämään aikaa erillään ja laskemaan odotuksia, mikäli he haluavat saada liitosta onnellisen.

Useat pariskunnat kuvittelevat, että onnistunut parisuhde tarkoittaa samoja kiinnostuksen kohteita. Romanssin alkuvaiheessa parit nauttivat huomatessaan miten paljon heitä on yhteistä. Kun kuherruskuukausi on ohi ja arki iskee vastaan, käy kuitenkin selväksi, että molemmat ovat yksilöitä, joilla on omat mielihalunsa.

Elizabeth Gilbert kirjoittaa kirjassaan Committed, että nykyaikana liian korkeat romanttiset ihanteet aiheuttavat eroja. Avioliiton kestävyyden kannalta olisi siis hyvä laskea odotuksia yhteiselle elämälle ja näin välttyä pettymyksiltä. Avioparin olisi myös hyvä viettää aikaa erillään ja tavata usein ystäviään, sisaruksiaan ja vanhempiaan.

– Isovanhempani olisivat hämmästyneet, jos heiltä olisi aikoinaan kysytty kuinka paljon laatuaikaa he viettävät kahdestaan. Kun he perheen kasvatuksen ja kodin hoitamisen ohella saivat aikaa itselleen, he rentoutuivat olemalla yksikseen ilman kumppaniaan, kertoo Daily Mailin kolumnisti Lindsay Nicholson.

– Mutta he olivat täysin omistautuneita toisilleen 63 vuoden ajan. He elivät yhdessä, unohtamatta kuitenkaan koskaan omia intressejään.

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.