Onnekas katsoja sai sattumalta käsiinsä historiallisen pelivälineen, jonka kaikkien aikojen paras halusi ehdottomasti takaisin – osapuolet tekivät muhkeat vaihtokaupat, ja yksi toive on vielä vetämässä

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan kaikkien aikojen parhaana pelaajana pidetty pelinrakentajalegenda Tom Brady rikkoi sunnuntaina huiman haamurajan, kun hänestä tuli historian ensimmäinen 600 touchdownia syöttänyt pelinrakentaja. Tämän jälkeen onkin tapahtunut kaikenlaista.

Toista kauttaan Tampa Bay Buccaneersin pelinrakentajana pelaava Brady, 44, johdatti joukkueensa sunnuntaina 38–3-voittoon Chicago Bearsista.

Brady syötti ottelussa kaikkiaan neljä touchdownia, ja niistä toinen oli historiallinen 600:s. Kyseisen touchdownin tehnyt laitahyökkääjä Mike Evans ei kuitenkaan ollut tietoinen sen historiallisuudesta, ja niinpä hän heitti pallon katsomoon.

Pelivälineen sai käsiinsä Byron Kennedy, joka hänkin oli tuossa vaiheessa autuaan tietämätön Bradyn saavutuksesta. Koska Brady halusi pallon itselleen, Buccaneers joutui neuvottelemaan Kennedyn kanssa sen takaisin saamiseksi.

Ja osapuolet pääsivät lopulta yhteisymmärrykseen.

Buccaneersiin erikoistunut NFL-toimittaja Rick Stroud kertoo Twitter-tilillään, mitä kaikkea Kennedylle luvattiin hyvitykseksi.

– Bucs antaa Byron Kennedylle seuraavat asiat: kaksi nimikirjoituksella varustettua pelipaitaa ja kypärä Tom Bradylta, nimikirjoituksella varustettu pelipaita ja kengät Mike Evansilta, 1000 dollarin lahjakortti seuran myymälään sekä kaksi kausikorttia täksi ja ensi kaudeksi.

Lisäksi Kennedy sai toisen pelissä käytetyn pallon.

Brady löi tähän maanantaina vielä omaakin lisää päälle osallistuttuaan ex-pelinrakentajaveljesten Peyton ja Eli Manningin Monday Night Football -ohjelmaan.

– Hän (Kennedy) menetti kaikki neuvotteluvaltit antaessaan pallon takaisin. Hänen olisi kannattanut pitää se, Brady vitsaili.

– Mutta aion antaa hänelle myös Bitcoinin, joten loppujen lopuksi hänelle kävi varmaankin ihan hyvin.

Yhden Bitcoinin arvo on tällä hetkellä reilut 50 000 euroa. Joidenkin arvioiden mukaan Kennedy olisi voinut saada pallosta jopa kymmenkertaisen määrän myymällä sen, mutta hän kiistää olleensa missään vaiheessa aikeissa tehdä niin.

– Tom on ansainnut sen pallon. Satuin vain olemaan paikalla ja onnekas, Kennedy sanoi paikallisen toimittajan Ryan Bassin haastattelussa.

Mutta yksi toive Kennedyllä vielä olisi.

– Toivon, että saisin pelata kierroksen golfia hänen (Bradyn) kanssaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja