Onnea! Suosikkitähti Janne Kataja täyttää 40 vuotta – näin hän viettää juhlapäivää: "Olen onnellinen ja kiitollinen"

7:16
Janne Kataja vieraili Possessa.

Koomikko Janne Kataja täyttää tänään 5. huhtikuuta pyöreät 40 vuotta.

Suosittu näyttelijä ja koomikko Janne Kataja täyttää tänään palmusunnuntaina pyöreät 40 vuotta. Hän aloitti syntymäpäivänsä ihanalla yllätyksellä. Tyttäret Seela, 10 ja Verna, 11, herättivät isän tuomalla aamiaista. Miehen oli tarkoitus juhlistaa syntymäpäiviään alun perin Italiassa, mutta koronapandemia muutti suunnitelmat.

– Olen onnellinen ja kiitollinen. En valita mistään. Ei ole minkäänlaista ikäkriisiä, Kataja kommentoi tunnelmiaan syntymäpäivänään.

Mies julkaisi myös suloisen videon Instagramissa syntymäpäivänään. 

Useiden vuosien ajan tv-katsojia hersyvällä huumorillaan ilahduttanut mies kertoo olevansa kaikista ylpein elämässään ihmissuhteista, joita hän on saavuttanut.

– Olen ylpein tyttäristäni tietenkin. Minulla on myös paljon ystäviä, jotka ovat olleet matkassani melkein koko elämäni. Sellaiset suhteet ovat todella arvokkaita. Olen hyvissä väleissä ex-vaimoni kanssa. Olen onnellinen, että ympärilläni on ihmisiä, jotka pystyvät rakentamaan pitkiä ihmissuhteita. Minulla on erittäin läheiset välit vanhempiini. Olen siitä myös todella kiitollinen.

Kataja kertoo miettineensä syntymäpäivänsä aikana maailman muuttumista ja sitä, miten hän on itse muuttunut viimeisen 20 vuoden aikana. Näyttelijä pohtii aiemmin tehneensä koomikon työtä käyttäen ronskimpaa huumoria kuin nykyään.

– Halusin olla positiivinen anarkisti. Olin silloin ronski ja rohkea. Nyt olen enemmän harkitseva ja pehmoinen. Ajattelin silloin, että huumorin tulisi olla radikaalimpaa.

Kataja tuli tunnetuksi Idols Extran juontajana vuonna 2007. Hän on tehnyt töitä viihdemaailman huipulla siitä saakka. Näyttelijällä on myös oma lelukauppa. Miehen viimeisimpiä töitä on komediasarja Keihäsmatkat. Kataja nähdään parhaillaan MTV3-kanavan supersuositussa Masked Singer Suomi -ohjelmassa panelistina.

Masked Singer Suomi  MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja