Onnea, Espoo! Lisenssikomitea hyväksyi Kiekko-Espoon hakemuksen – seura nousee Mestikseen

Kiekko-Espoo pelaa ensi kaudella Mestistä, sillä Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on hyväksynyt seuran hakemuksen nousta sarjaporrasta ylemmäksi.

– Espoon hakemuksessa oli kaikki kunnossa, ja meidän osaltamme homma on selvä. Espoossa pelataan ensi kaudella Mestistä, jos vain he ottavat vastaan tämän meidän päätöksemme, lisenssikomitean puheenjohtaja Hannu Soro kommentoi MTV Urheilulle.

Forssan Palloseuran Mestis-hakemus ei sen sijaan ainakaan vielä riittänyt sarjapaikkaan asti. Jääkiekkoliiton tiedotteen mukaan lisenssikomitealla ei ollut edellytyksiä tehdä päätöstä Mestis-paikan myöntämisestä.

Toistaiseksi ei ole vielä saatu varmuutta siitä, rakennetaanko Forssaan joustokaukalo, joka on lisenssin edellytys. Soro ei halunnut kommentoida FPS:n hakemuksen yksityiskohtia.

Lisenssikomitea odottaa Forssasta lisäselvitystä ja lopullista vahvistusta joustokaukalon rakentamisesta ennen kuin asiaa voidaan käsitellä uudelleen. Soron mukaan varsinaista takarajaa Forssan hakemukselle ei ole asetettu.

– Varmasti seuralle itselleenkin olisi kuitenkin mahdollisimman nopeasti hyvä saada selko, missä pelataan ensi kaudella.

Lue myös:

    Uusimmat