Onko varattu nainen miesmagneetti?

Saako varattu nainen helposti seuraa? Helmi kysyi lukijoiltaan, pörräävätkö miehet kihlasormuksella varustetun naisen ympärillä. Lue vastaukset!

Onko varattu, parisuhteessa elävä nainen todellinen miesmagneetti? Mikä varatussa naisessa viehättää? Helmi kysyi lukijoiltaan, saako varattu nainen tahtomattaankin seuraa baareissa.

Kyselyyn vastanneista naisista 44 prosenttia tunnusti, että miehet todella pörräävät varatun naisen ympärillä, ja se tuntuu imartelevalta! Yli 13 prosenttia huomiota saaneista piti kuitenkin sinkkumiesten käytöstä ällöttävänä. Vastaajista 32 prosenttia uskoi, että kihlasormus nimettömässä suorastaan karkottaa kaikki miehet.

Miksi varattu nainen viehättää? Lue vastauksia alta!

Saalistajamies

– En tiedä, onko minussa jokin ominaistuoksu vai mikä, mutta aika 20–30 ikävuosien välillä oli yhtä tuskaa. Tunsin itseni suorastaan vainotuksi. Otin ympärilläni kieppuvasta laumasta yhden vakituisen ja se rauhoitti tilannetta, mutta vain hieman. Onneksi iän kertyminen auttaa. En jaksa ymmärtää suuren enemmistön harjoittamaa soidinkäyttäytymistä, itse sain tarpeekseni jo kauan sitten.

– Luulenpa, että miehet hakevat varattua seuraa lyhyisiin suhteisiin. Arvelevat, ettei varatuista naisista tule samanlaisia riippakiviä kuin vapaista, jotka alkavat pian elätellä kuvitelmaa vakavasta suhteesta. Näin siis luulen miesten ajattelevan.

– Tarina alkoi jo ollessani edellisessä suhteessani… Olin parisuhteessa ja eräs mies rupesi flirttailemaan minulle. Vähän ajan päästä jätin silloisen seurustelukumppanini. Nyt olen seurustellut reilun vuoden nykyisen poikaystäväni kanssa, ja sama mies alkoi taas lähetellä viestejä, joissa kertoo kaipaavansa minua ja vanhoja aikoja. Mikä parasta, mies on nykyään itse kihloissa ja siltikin yrittää säätää kanssani. En pidä siitä, miten hän kuvittelee voivansa käsitellä naisia. Moukka.

– Mies haluaa saalistaa naista, jonka joku toinen on jo parhaaksi todennut.

– Todelliset pelimiehet tietävät, että vakuutetulla autolla on turvallista ajaa...

– Miehet uskovat, että varatulta naiselta "saa" helpommin ja ne eivät jää roikkumaan yms. Varattu kiehtoo enemmän, koska sen on jo joku huolinut aiemminkin.

Ystävällisyys tulkitaan väärin

– Yksi isäni ikäinen mies ei ota uskoakseen, etten ole kiinnostunut, ja että olen todellakin naimisissa. Hän kyttää ja seurailee minua jo neljättä vuotta! Moni muukin mies ajattelee että "tilaisuus tekee varkaan" – minua taas ei voisi vähempää kiinnostaa. Olen keski-ikäinen ja ylipainoinen kahden jo murrosikäisen lapsen äitikin. Minua on ahdisteltu seksuaalisesti 11-vuotiaasta. Se ei imarrellut silloinkaan, vaan lähinnä ahdisti, koska kyse oli aikuisista miehistä – jopa isoisikseni sopivan ikäisistä! Nyt sellainen jo raivostuttaa ja kyllästyttää. Oma aviomieheni riittää minulle, ei ole tarvetta eikä halua vieraisiin. Kunhan ikää tulee pikku hiljaa lisää ja alan Turhapuron Uunon sanoin "rupsahtelemaan", niin luultavimmin saan viimeinkin olla muilta kuin aviomieheltäni rauhassa.

– Olen ystävällinen, nauravainen ja kuunteleva. Ruokaa tuon pöytään ja hieron, jos joku paikka on kipeä. Varustettuna isolla äänellä ja auttavaisella luonteella. Avoimuuteni ja ystävällisyyteni luetaan toisinaan väärin ja se harmittaa. Toisaalta on erittäin ihanaa, kun huomataan.

– Olen nuori, hiukan yli 20-vuotias, naimisissa oleva nainen. Viime aikoina kolme miestä on lähestynyt joko Facebookissa tai ihan vain kaupan jonossa ja ehdotelleet treffejä, vaikka hyvin tietävät, että olen varattu. Ärsyttävintä tässä on se, etteivät omat kielteiset vastaukset tehoa, vaan miehet innostuvat ja yrittävät kaikkensa saadakseen vastakaikua…

– Olen kyllä sitä mieltä, että harva mies edes katsoo vasenta nimetöntä sillä silmällä. Miehet katsovat vain kauniita naisia, eivätkä ne muuta näe. Ennemminkin olen sitä mieltä, että naiset niitä varattuja miehiä sen sijaan pokailevat ihan tarkoituksella.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja