Onko tässä Ryan Reynoldsin uusi rakas?

Jokin aika sitten Ryan Reynolds yhdistettiin Sandra Bullockiin, nyt miehen huhutaan tapailevan näyttelijäkollegaansa Blake Livelya.

Ryan Reynoldsin, 35, huhutaan vierailleen Blake Livelyn, 24, luona New Yorkissa Gossip Girlin kuvauksissa lauantaina 8.10.2011. Green Lantern -elokuvaa tähdittävästä parista on tullut hiljattain läheisiä Livelyn erottua näyttelijä Leonardo DiCapriosta viiden kuukauden romanssin jälkeen.

– He halasivat ja nousivat yhdessä autoon. Heistä tuli hyviä ystäviä Green Lanternin kuvauksissa. Nyt he ovat molemmat sinkkuja ja tapailevat toisiaan satunnaisesti, lähde kertoi US Weekly -lehdelle.

Lively vietti jokin aika sitten viikonlopun Bostonissa Reynoldsin kanssa, missä he nauttivat romanttista ateriaa sushiravintolassa. Huhujen mukaan pari nähtiin samana iltana suutelemassa juna-asemalla lokakuun alussa.

Vaikka komistus on ex-vaimostaan Scarlett Johanssonista erottuaan yhdistetty lyhyen ajan sisällä kauniisiin näyttelijöihin kuten Charlize Theroniin ja Sandra Bullockiin, Reynolds painottaa ettei ole "tarpeeksi potentiaalinen" selviytyäkseen niin monesta naisesta.

– Juuri nyt näytän olevan speed dating -missiolla, ainakin kaikkien tarinoiden mukaan, joita julkisuudessa minusta tällä hetkellä liikkuu. Jopa äitini on ymmällään. Kukaan mies ei ole tarpeeksi tehokas käymään läpi näin montaa naista niin lyhyessä ajassa kuten minä olen oletettavasti tehnyt! Reynolds vitsailee.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja