Mainos

Onko sininen älypuhelinten uusi hittiväri?

Sininen useissa eri sävyissään vaikuttaa olevan nousemassa nyt uudeksi hittiväriksi älypuhelimissa.

Huawei on juuri kertonut aikovansa tuoda keväällä ensiesitellystä P9-puhelimestaan myyntiin Suomessa sen uuden sinisen värivaihtoehdon, joka esiteltiin ensi kerran elo-syyskuun vaihteessa IFA-messuilla. Sininen P9 tulee myyntiin marraskuun aikana. Huaweilla on ollut ennestään jo suosioon noussut sininen Honor 8.

”Sininen Honor 8 on ollut todella suosittu”, vahvistaa Huawein Suomen markkinointipäällikkö Sofia Lehtimäki. Uuden sinisen värivaihtoehdon uskotaan vauhdittavan jatkossa jälleen myös P9:n myyntiä.

Lisäksi myös Samsungilta huhutaan uutta sinistä Galaxy S7 -värivaihtoa ja Sonyn uuden huippupuhelimen Xperia XZ:n erikoisvärikin on Forest Blue -sininen.

Myös iPhone 7:stä huhuttiin yhdessä vaiheessa kesän aikana sinistä värivaihtoehtoa, mutta nämä huhut eivät lopulta toteutuneet.

Huaweilla itsellään tietysti sininen väri on kiinnittänyt huomiota sen sisarbrändin Honorin uutuudessa Honor 8:ssa, jonka markkinoinnissa sininen on nostettu näyttävästi esiin.

Samsungilta on vuotanut nyt kuva uudesta Blue Coral -siniväristä sen Galaxy S7 edge -puhelimelle, jonka myyntiin Samsung joutuu nyt panostamaan Galaxy Note7:n pudottua pois pelistä. Näin ollen jo keväällä ensiesitellyn Galaxy S7:n myyntiä voidaan hyvinkin olla piristämässä uusin lisävärein. Blue Coral -väri julkistettin jo aiemmin juuri Galaxy Note7:ssä.

Vietnamilainen SamsungVN-sivusto on julkaissut alta löytyvän kuvan yhdysvaltalaisen Verizon-operaattorin Galaxy S7 edge -puhelimesta Blue Coral -värissä. Samsung ei ole vielä vahvistanut uutta väriä tai kertonut sen myyntiintulosta.

Sony puolestaan toi tällä viikolla Suomessa myyntiin uuden Xperia XZ -lippulaivaälypuhelimensa. Xperia XZ on varustettu ensi kertaa puhelimissa käytössä olevalla erityisellä alumiinisekoituksella, jota kutsutaan Alkaleido-nimellä. Puhelimen kuorten värit näyttävät eri valaistusolosuhteissa hyvin erilaisilta.

Xperia XZ:nkin markkinoinnissa vahviten esillä on sen ”erikoisväri”, mikäs muukaan kuin sininen Forest Blue.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.