Mainos

Onko omasi listalla? Näitä kuntia epäonni ei voisi enempää piiskata: Loton päävoitto ei ole koskaan napsahtanut!

1:06
Katso video lottovoittajien kohtelusta: Tästä huoneesta koko Suomi unelmoi!

Suomessa on 25 kuntaa, joihin loton päävoitto ei ole koskaan napsahtanut, kertoo Veikkaus tiedotteessaan.

Suomalaiset ovat lotonneet vuodesta 1971 lähtien, mutta 311 kunnan joukosta löytyy vielä kuntia, joita maksimaalinen onni ei ole kertaakaan suosinut.

Kartalle merkittyinä päävoitottomat kunnat näyttäisivät sijoittuvat Pähkinäsaaren rauhan 1323 rajan tienoille ja lounaispuolelle. Vain kolme kuntaa tekee tästä poikkeuksen: Ylitornio, Savukoski ja Hailuoto, Veikkaukselta kerrotaan.

Epäonnen kuntien epäonnea ei selitä mikään muu kuin onnettaren puute, sillä äveriäimmät veikkaajat löytyivät juurikin näistä epäonnen kunnista, kun tarkastellaan pelattuja euroja.

Esimerkiksi Ylitorniolla veikattiin lähes sadalla eurolla asukasta kohden, Hirvensalmella 95 eurolla sekä Hailuodossa ja avukoskella 89 eurolla. Keskimäärin Suomessa pelattiin viime vuonna Lottoa 62 eurolla asukasta kohden.

Näihin kuntiin loton päävoittoa ei ole koskaan tullut:

Hailuoto, Hirvensalmi, Juupajoki, Kannonkoski, Karijoki, Karvia, Kinnula, Kivijärvi, Korsnäs, Lestijärvi, Luhanka, Merijärvi, Miehikkälä, Pukkila, Pyhtää, Rusko, Savukoski, Siikainen, Soini, Taipalsaari, Uurainen, Vehmaa, Vimpeli ja Ylitornio

Pukkilan kunta järjesti kuntaloton

Pukkilan kunta on yksi 25:stä kunnasta, jota onni ei ole vielä suosinut. Kunta ryhtyikin tavoittelemaan "kunnallislotolla" päävoittoa vuonna 2014, Veikkauksen tiedotteessa kerrotaan.

Kunnanhallituksessa kaivettiin verorahojen sijasta omaa kuvetta ja tehtiin Lotto, jonka voitot lahjoitettiin kunnalle.

Voittorahoilla saatiin urheilukentälle pukusuoja ja koulun pihalle palloiluseinä. Päävoitto jäi kuitenkin haaveeksi ja lotto lopetettiin vuoden pelailun jälkeen.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja