Onko mies vakavissaan kanssasi? Lue viisi selvää merkkiä!

Pohditko, ottaako miesystäväsi suhteenne tosissaan? Cosmopolitan.com listasi signaalit, joista voit päätellä miehen suunnittelevan teille yhteistä tulevaisuutta.

Nyt sinun ei tarvitse enää kysellä miesystävältäsi, mitä mieltä hän on yhteisestä tulevaisuudestanne. Cosmopolitan.com on nimittäin paljastanut signaalit, joista tiedät hänen olevan tosissaan kanssasi. Jos olet huomannut hänellä jonkin näistä piirteistä, voit olla varma, että mies ajattelee sinun olevan vaimomatskua.

1. Hän haluaa viettää lomapäivät kanssasi

Jos hän on valmis luopumaan lapsuuden traditioistaan ja viettämään aikaa sinun vanhempiesi luona – tai lähtemään kanssasi matkalle – hän on ajatellut luovansa uudet traditiot ja muistot sinun kanssasi.

2. Hän kutsuu sinut parhaan ystävänsä häihin

On merkityksellinen hetki, kun paras ystävä kävelee alttarille. Hän ei haluaisi jakaa tätä tilaisuutta kenen kanssa tahansa, etenkään kun häissä satelee kommentteja: "Tekö olette seuraavana?" Jos miehesi kutsui sinut mukaansa (ja on innoissaan saatuaan sinut juhliin), on mahdollista, että hän kaavailee teidän kahden kävelevän tulevaisuudessa alttarille...

3. Hän puhuu "teidän lapsista"

Suurimmalle osalle miehistä oman perheen kuvittelukin on vaikeaa, ennen kuin he tapaavat sen oikean naisen. Jos hän sanoo jotain pientä tähän tyyliin: "Meidän lapsemme eivät olisi noin töykeitä" – hän ei vain kuvittele, vaan odottaa niin tapahtuvan. Ja ajatus ei nähtävästi tunnu saavan häntä ottamaan jalkoja alleen.

4. Hän itkee nähtesi

Vuodattaa hän kyyneliä sitten Rakkauden sivut -elokuvan äärellä tai koska hänen koiransa on kuollut, hän uskaltaa olla haavoittuvainen sinun nähtesi. Riisuessaan machon haarniskansa hän visioi kulkevansa kanssasi läpi monet ilot ja surut. Ja hän haluaa varmistaa, että pystyt hyväksymään hänet myös näinä ei-niin-miehisinä hetkinä.

5. Hän on yhtäkkiä hyvin vastuullinen raha-asioissa

Miehet tuntuvat ajattelevan, että heidän on oltavaa hyvässä ammatissa ja varoissaan ennen kuin asettuvat aloilleen. (Kuulostaa vanhanaikaiselta, mutta pitää usein paikkansa.) Onko hän huolestunut siitä, saako ylennystä? Tallentaako hän säännöllisesti rahaa säästötilille? Se on merkki siitä, että hän haluaa kantaa kortensa kekoon yhteiselle tulevaisuudellenne.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja