Onko Lady Gaga katala kopioija? Katso kuvatodisteet!

Lady Gaga on tunnettu räväköistä asuistaan ja maailmaa järkyttäneistä tempauksistaan. Nyt Lady Gagaa kuitenkin soimataan kopioijaksi, joka on häikäilemättömästi matkinut suurimpia tähtiä oman tyylinsä luomisessa.

Laulaja Lady Gaga on monien silmissä omaperäinen ilmestys, jonka näyttävät lavashowt ja räväkät, rivot ja järkyttävät asut eivät vedä kenellekään vertoja. Monet pitävät Lady Gagaa myös muodin edelläkävijänä, joka uskaltaa shokeerata.

Freshpics.blogspot.com on kuitenkin listannut kuvia Lady Gagasta ja maailman tähdistä kuten Madonnasta, Christina Aguilerasta, Kylie Minoguesta ja jopa Paris Hiltonista, joiden kantamat asut ja hiusmallit muistuttavat erehdyttävästi toinen toisiaan.

Muun muassa Lady Gagan vuonna 2010 lila body muistuttaa erehdyttävästi samaa asua, jota popin jumalatar Madonna piti yllään vuonna 2005 MTV Europe Music Awardseissa.

Vuonna 1990 Blond Ambition Tour -konserttikiertueellaanMadonna piti yllään kuuluisaa kultaista "tötteröbodya". Myös Lady Gagan päällä on nähty samankaltainen asu.

Kysymys siis kuuluu, kumpi oli ensin: muna vai kana – Madonna vai Lady Gaga?

Lady Gaga raivostutti eläinsuojelijat raa’alla asullaanMTV3/Helmi

Lähde: Freshpics.blogspot.com

Kuvat: GettyImage/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja