Onko ihastuksesi hyvä sängyssä? Elekieli paljastaa!

Lue 13 merkkiä, jotka osoittavat osaako mies tyydyttää naisen seksuaalisesti.

Pureeko mies kynsiään? Onneksi olkoon! Ihmissuhdeasiantuntija Tracey Coxin mukaan tällainen kumppani on usein uskomaton rakastaja. Katso muut merkit, jotka paljastavat yllättäviä asioita kumppanisi seksuaalisesta käyttäytymisestä!

1. Hän puree kynsiä

Henkilöt, jotka purevat kynsiään eivät anna esteiden tulla heidän tielleen. Kynsiä purraan yleensä, jos on hieman stressiä ja paljon tehtävää kerrallaan. Samainen merkki myös osoittaa, että kyseinen henkilö on intohimoinen ja haluaa, että kaikki saavuttavat nautinnon petipuuhien aikana.

2. Hän omistaa koiran

Koiranomistajat asettavat yleensä toisten toiveet ja tarpeet omiensa edelle ja tämähän on hyvä asia sängyssä. Mies luultavasti uskaltaa myös liata kätensä ja testata uusia asioita.

3. Hän ei ole äärimmäinen komistus

Mies, joka ei ole liian komea näkee sängyssä enemmän vaivaa nautinnon eteen.

4. Luova käsiala

Asiantuntijan mukaan henkilöt, jotka kirjoittavat esimerkiksi pienen y-kirjaimen taiteellisesti koukeroita hyödyntäen, ovat aktiivisempia sängyssä ja käyttävät myös enemmän mielikuvitusta.

5. Hän tuoksuu hyvältä

Mitä paremmalta mies mielestäsi tuoksuu, sitä paremmin te sovitte yhteen.

6. Hyvä ryhti

Hyvän ryhdin omaava henkilö on yleensä aktiivinen ja itsevarma. Nämä kaksi asiaa ovat myös tervetulleita, kun on kyse petipuuhista. Huono ryhti tarkoittaa ihmissuhdeasiantuntijan mukaan sitä, että kyseinen henkilö on laiska.

7. Hän osaa nauraa itselleen

Mies, joka osaa nauraa itselleen on yleensä sängyssä huoleton ja rento. Itselleen nauraminen merkitsee myös sitä, että hän ei ole liian itsekeskeinen.

8. Hän osaa useita kieliä

On äärimmäisen hyvä merkki, jos henkilö osaa puhua useita kieliä. Tämä merkitsee usein sitä, että hän on ahkera ja fiksu. Tällainen mies tekee yleensä myös aktiivisesti työtä "palkinnon" eteen.

9. Hän ajaa kovaa

Nopeat kuskit ovat yleensä intohimoisia ja nauttivat riettaasta seksistä. Vihainen kuski ei kuitenkaan yleensä näe tarpeeksi vaivaa naisen eteen, sillä häntä kiinnostaa enemmän vain oma kiihkonsa. Hitaat kuskit taas ovat sängyssä yleensä melko laiskoja.

10. Hän uskaltaa poiketa rutiinista

Mies ei luultavasti ole kovinkaan kokeilunhaluinen sängyssä, jos hän esimerkiksi säikähtää sitä, että töihin pitää mennä normaalia aikaisemmin. Tällainen henkilö rakastelee luultavasti joka kerta samalla tavalla.

11. Hän uskaltaa tehdä päätöksiä itse

Seuraako mies aina vaan ystäviään? Eikö hän uskalla tehdä omia päätöksiä? Tällaiselle miehelle täytyy kuvailla jokainen asento, joten hän ei takuulla koskaan tule yllättämään sinua. Tällainen mies saattaa kuitenkin noudattaa neuvojasi hyvin, joten kyllähän sellaistakin voi joskus kokeilla.

12. Mies puhuu käsillään

Käyttääkö mies käsiä puhuessaan? Tämä on hyvä merkki, sillä se kielii siitä, että hänellä on hyvä mielikuvitus.

13. Hänellä on taipuisa peukalo

Muinaisen uskomuksen mukaan peukalon avulla voi selvittää kuinka kokeilunhaluinen henkilö on. Mitä pidemmälle miehen peukalo taipuu, sitä seikkailunhaluisempi rakastaja hän todennäköisesti on.

Lähde: Daily Mail 

Lue myös:

    Uusimmat