Huhu: Samsungilta kohtuuhintainen 360 asteen kamera?

Samsung vahvisti aiemmin juuri päivämäärän sen seuraavien huippupuhelimien julkistukselle, ja kutsun yhteydessä julkaistiin myös teaser-video, jonka keskiössä oli virtuaalitodellisuuslaseja käyttävä mies. Virtuaalitodellisuuslaseilla saatettiin hyvinkin viitata korealaisyhtiön uuteen tuotteeseen, joka voisi tuoda lisää sisältöä hiljattain julkaistuille Gear VR -laseille.

SamMobile uutisoi Samsungin mahdollisesta uutuustuotteesta, nimeltään Gear 360. Huhun mukaan kyseessä olisi kahdella 180 asteen kalansilmälinssillä varustettu erikoiskamera, jolla voisi kuvata 360 asteen videoita. SamMobilen mukaan mallinumerolla SM-C200 valmistettava kamera yhdistyisi bluetoothilla yhteensopivaan puhelimeen, ja mahdollistaisi erinäisten virtuaalitodellisuus- ja panoraamavideoiden kuvaamisen. Laite on tiettävästi varustettu omalla akulla, ja sen kameroiden suurin resoluutio olisi 1920 x 1920 pikseliä tai 3840 x 1920 pikseliä kun molemmat kamerat kuvaavat samanaikaisesti. SamMobilen tietojen mukaan videoita voisi katsoa ainakin kameraan yhdistetyllä puhelimella, mutta todennäköiseltä vaikuttaisi, että kameralla kuvattua materiaalia voisi katsoa myös Gear VR -laseilla.

SamMobile arvelee, että Gear 360 saattaisi hyvinkin saada eniten lava-aikaa vajaan kolmen viikon kuluttua järjestettävässä Galaxy Unpacked -esittelytilaisuudessa, uusien puhelimien jäädessä sivurooliin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja