OnePlus vastasi palautteisiin OnePlus 7 Prosta – haamukosketusongelmaan kehitetään ratkaisua, kaksi uutta ominaisuutta harkinnassa

OnePlus on ottanut nyt kantaa moniin sen tuoreesta OnePlus 7 Pro -älypuhelimesta saamiin palautteisiin.

OnePlus 7 Pro on osoittautunut kokonaisuutena erinomaiseksi älypuhelimeksi, mutta jotkin toiminnot ja osa-alueet ovat kirvoittaneet myös kritiikkiä.

Osa OnePlus 7 Pro -käyttäjistä on myös raportoinut haamukosketusongelmista puhelimen näytössä. ”Työskentelemme parhaillaan tämän ongelman parissa ja toivomme ratkaisevamme sen niin pian kuin mahdollista”, kommentoi OnePlus nyt.

Myös OnePlus 7 Pron akunkestossa olisi joidenkin käyttäjien mielestä parannettavaa. OnePlus on kertonut vertailleensa OnePlus 7 Prota tältä osin OnePlus 6:een ja OnePlus 6T:hen samanlaisissa olosuhteissa. Kun OnePlus 7 Prossa oli käytössä näytön korkeampi 90 hertsin virkistystaajuus, joka automaattisesti laskee 60 hertsiin kun suuremmasta päivitystaajuudesta ei ole hyötyä, ja vaihtuva näytön tarkkuus, ylsi akunkesto OnePlussan testissä huomattavasti OnePlus 6:ta paremmaksi sekä erittäin lähellä OnePlus 6T:tä.

Lisäksi OnePlus otti kantaa kahteen toivottuun ominaisuuteen, joita ei OnePlus 7 Prosta vielä löydy.

Aina päällä -näyttötila on OnePlussan mukaan yhä harkinnassa. ”Työskentelemme virrankulutuksen tehokkuuden parantamisen parissa ennen tämän ominaisuuden käyttöönottoa”, kertoo OnePlus.

Myös videokuvauksen tuomista mahdolliseksi ultralaajakulmakamerallakin tutkitaan. Tällä hetkellä OnePlus 7 Prolla videokuvaus onnistuu vain pää- tai telekameralla. ”Seuraamme kysyntää tälle ominaisuudelle ja perustuen käyttäjäpalautteeseen voimme aloittaa arvioimaan, voimmeko tuoda tämän käyttöön”, kommentoi OnePlus.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja