OnePlus vastasi palautteisiin OnePlus 7 Prosta – haamukosketusongelmaan kehitetään ratkaisua, kaksi uutta ominaisuutta harkinnassa

OnePlus on ottanut nyt kantaa moniin sen tuoreesta OnePlus 7 Pro -älypuhelimesta saamiin palautteisiin.

OnePlus 7 Pro on osoittautunut kokonaisuutena erinomaiseksi älypuhelimeksi, mutta jotkin toiminnot ja osa-alueet ovat kirvoittaneet myös kritiikkiä.

Osa OnePlus 7 Pro -käyttäjistä on myös raportoinut haamukosketusongelmista puhelimen näytössä. ”Työskentelemme parhaillaan tämän ongelman parissa ja toivomme ratkaisevamme sen niin pian kuin mahdollista”, kommentoi OnePlus nyt.

Myös OnePlus 7 Pron akunkestossa olisi joidenkin käyttäjien mielestä parannettavaa. OnePlus on kertonut vertailleensa OnePlus 7 Prota tältä osin OnePlus 6:een ja OnePlus 6T:hen samanlaisissa olosuhteissa. Kun OnePlus 7 Prossa oli käytössä näytön korkeampi 90 hertsin virkistystaajuus, joka automaattisesti laskee 60 hertsiin kun suuremmasta päivitystaajuudesta ei ole hyötyä, ja vaihtuva näytön tarkkuus, ylsi akunkesto OnePlussan testissä huomattavasti OnePlus 6:ta paremmaksi sekä erittäin lähellä OnePlus 6T:tä.

Lisäksi OnePlus otti kantaa kahteen toivottuun ominaisuuteen, joita ei OnePlus 7 Prosta vielä löydy.

Aina päällä -näyttötila on OnePlussan mukaan yhä harkinnassa. ”Työskentelemme virrankulutuksen tehokkuuden parantamisen parissa ennen tämän ominaisuuden käyttöönottoa”, kertoo OnePlus.

Myös videokuvauksen tuomista mahdolliseksi ultralaajakulmakamerallakin tutkitaan. Tällä hetkellä OnePlus 7 Prolla videokuvaus onnistuu vain pää- tai telekameralla. ”Seuraamme kysyntää tälle ominaisuudelle ja perustuen käyttäjäpalautteeseen voimme aloittaa arvioimaan, voimmeko tuoda tämän käyttöön”, kommentoi OnePlus.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja