OnePlus esitteli uudet 99 euron Bullets Wireless 2 -Bluetooth-kuulokkeet

OnePlus on julkistanut uusien OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro -älypuhelinmallien lisäksi tänään myös uudet toisen sukupolven Bullets Wireless 2 -Bluetooth-kuulokkeet.

OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeet tulevat myyntiin 21. toukokuuta OnePlussan omassa verkkokaupassa 99 euron hintaan.


Verrattuna alkuperäisiin Bullets Wireless -kuulokkeisiin uudet tarjoavat nyt kehitetyn, pienikokoisemman muotoilun. Lisäksi kuulokkeiden pintarakenne on valmistettu nyt metallista.

Alkuperäisten Bullets Wireless -kuulokkeiden tavoin uudet kuulokkeet on varustettu niskalle asettuvalla hihnalla ja kuulokkeet kiinnittyvät toisiinsa magneettisesti, kun ne eivät ole käytössä. Magnetic Control -mekanismin avulla käyttäjä voi myös keskeyttää kuuntelun kytkemällä kuulokenapit yhteen. Kuuntelu jatkuu täsmälleen samasta kohdasta, kun napit erotetaan jälleen toisistaan. Samoin onnistuu saapuviin puheluihin vastaaminen ja lopettaminen.

Teknisesti OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeissa on nyt sisällä aiempaa suurempaa liikkuva kela, mikä parantaa erityisesti bassotoistoa, osana uudistettua kolmiosaista rakennetta.

Lisäksi OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeet tukevat nyt korkealaatuisempaa aptX HD -koodekkia, joka tarjoaa 24-bittisen äänentoiston ja OnePlussan mukaan jopa CD-levyä paremman äänenlaadun. Yhteyden toimintaa ja vakautta parantaa myös Bluetooth 5.0 -tuki.

OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeet hyödyntävät myös OnePlussan uusinta latausteknologiaa. 10 minuutin Warp Charge -latauksella voi kuunnella jopa 10 tuntia musiikkia. Täyteen ladattuna kuulokkeet toistavat 14 tuntia musiikkia laadukkaalla äänentoistolla.

Kuulokkeiden paritus OnePlus-puhelinten kanssa onnistuu nopeasti Quick Pair -toiminnolla. Lisäksipikanäppäintä painamalla voi siirtyä nopeasti kahden viimeksi käytetyn laiteparin välillä, esimerkiksi OnePlus 7 Pro -puhelimen ja tietokoneen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja