Omaksu nämä tavat töissä ja estät kilojen kertymisen!

Työpaikan harmittomalta tuntuvat rutiinit, kuten jokapäiväinen limutölkki tai taukohuoneen pullatarjoilu, saattavat ajan myötä lisätä senttejä vyötärölle. Lue, mitkä terveelliset tavat töissä kannattaa omaksua!

Moni asia työpaikallasi saattaa olla syynä painonnousuun, joten ujuta terveelliset rutiinit osaksi työpäiviäsi. Näillä vinkeillä painosi pysyy kurissa!

Tuo mukanasi iso lounassalaatti

Älä sorru ulkona syömiseen, vaan tee kotona evässalaatti valmiiksi päivittäin. Koska salaatissa on vain vähän kilokaloreita ja runsaasti kuitua, voit syödä sitä suuren kulhollisen tekemättä tuhoa vyötäröllesi. Salaatinlehtien ja vihannesten lisäksi lisää salaattiisi vähärasvaista proteiinia kuten kikherneitä, raejuustoa, tofua tai grillattua kanaa. Vaihtele vihanneksia ja proteiininlähdettä päivittäin, jottet kyllästy.

Minttuinen hengitys avuksi napostelua vastaan

Pese hampaat tai syö purukumia jokaisen aterian, välipalan tai kahvikupillisen jälkeen. Minttuinen tuoksu on merkki aivoille siitä, että ateria on ohi etkä ole enää nälkäinen. Sinun ei siis tarvitse enää kurottautua kohti työkaverin pöydällä houkuttelevia suklaakarkkeja.

Pidä terveellisiä herkkuja jääkaapissa

Työkaverisi saattavat aika ajoin kantaa työpaikoille leipomiaan pullia, mutta taukohuoneen herkut tekevät hallaa terveelliselle elämäntyylillesi. Pysy erossa houkutuksista ja pidä jääkaapissa tai työpöydän laatikossa varalla terveellisempiä naposteltavia. Jogurtti, hedelmät, vihannekset, voileipäkeksit tai jopa suklaalla kuorrutetut maapähkinät ovat ravintorikkaampia kuin vaikkapa kuppikakut.

Siemaile vettä pitkin päivää

Jokapäiväinen limun nauttiminen voi lisätä työviikkoosi yli 700 kilokaloria. Pysy nesteytettynä ja energisenä juomalla limsan sijaan vettä.Pidä vesipulloa pöydälläsi ja ota kulauksia pitkin päivää. Vesi on kaloritonta, mutta se tuo kylläisyyden tunteen, joka estää hajamielistä napostelua.


(MTV LIFESTYLE)

Lähde: Fitsugar

Lue myös:

    Uusimmat