Oma viini- ja oliivitila Italiasta? Katso harvinainen kohteemme!

Uniikki ja upea viini- ja oliivitila odottaa uutta asukasta Italian Ameliassa. Huikeaan 350 vuoden ikään ehtinyt talovanhus on täysin remontoitu.

Ainutlaatuinen maatilakohteemme sijaitsee Amelian kaupungissa, noin sata kilometriä Roomasta pohjoiseen. 350-neliöisen päärakennuksen lisäksi tontilla on vierastalo, jossa on 150 neliötä. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu oma uima-allas sekä katettu ulkokeittiö, jossa on mukava kokkailla kesäisin.

Idyllisestä puutarhasta aukeaa lumoava näkymä keskiaikaiseen Amelian kaupunkiin, joka tunnetaan 750 metriä korkeasta kalkkikivimuuristaan. Vanha kivitalo on rakennettu vuonna 1600, mutta se on saneerattu vuonna 2003.

Henkeäsalpaavaan kokonaisuuteen kuuluu oma viinitila sekä lukuisia oliivipuita. Kohteen myyntihinta on 2 000 000,00€. Se voidaan myös usealle ostajalle. Kiinteistön pinta-ala on huikeat 70 000 m².

Kaasulämmitteisessä talossa on kuusi huonetta ja keittiö. WC- ja pesutiloja kokonaisuudesta löytyy kuusi kappaletta, joista yksi toimii "puuterointihuoneena". Yksi kylpyhuoneista on marmoria. Pesutilat on varustettu pesukoneella kuivausrumpuineen.

Keittiö on nykyaikainen ja laadukas. Marmoritasot tekevät siitä tyylikkään. Keittiössä on niin kaasu-, sähkö- kuin leivinuunitkin. Kaappitilaa on runsaasti.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Huom! Suomen Asuntopalvelut Oy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja