Olivia Newton-Johnin tragedia: Mies katosi merille

Grease-elokuvan päätähti Olivia Newton-Johnia kohtasi suuri suru kesällä 2005, kun hänen pitkäaikainen miesystävänsä Patrick McDermott ei palannut kalastusretkeltään. Katoamiseen liittyy paljon mystisiä asioita. Mitä miehelle tapahtui?

Rakastettu näyttelijätär Olivia Newton-John alkoi seurustella pitkäaikaisen miesystävänsä Patrick McDermottin kanssa vuonna 1996. Pariskunta eli on-off-suhteessa yhdeksän vuoden ajan aina kesäkuuhun 2005 asti.

McDermott lähti kesäkuun lopulla 2005 kalastusretkelle yli kahdenkymmenen muun innokkaan matkustajan kanssa. Mies katosi mystisesti laivalta eikä palannut kotiin kalareissultaan. McDermottin katoamista alettiin tutkia välittömästi ja lopulta Yhdysvaltojen rannikkovartiosto tuli siihen lopputulokseen, että mies todennäköisesti hukkui, kirjoittaa Daily Mail.

Tapaus palasi tutkintaan vuosia myöhemmin, kun selvisi, että McDermottilla oli taakkanaan valtavat velat. Daily Mail raportoi yksityisetsivien uskovan, että McDermott matkusti Meksikoon välttääkseen suuret velkansa ja saadakseen pojalleen huomattavat vakuutuskorvaukset.

Newton-Johnille miesystävän katoaminen oli vaikea paikka. Hän ei myöskään uskonut siihen, että McDermott olisi lavastanut katoamisensa.

– Hän ei vain tekisi niin. Hänen poikansa oli hänelle kaikki kaikessa. Minä rakastin häntä paljon ja ikävöin häntä, Newton-John totesi PEOPLE-lehdelle vuosi katoamisen jälkeen.

Vuonna 2009 The Daily Telegraph uutisoi, että McDermott on todennäköisesti elossa ja asuu Meksikossa vanhan nimensä turvin. NYDailyNews.comin mukaan McDermott jäi yksityisetsivien haaviin vierailtuaan samalla Internet-sivulla useaan otteeseen.

AVA-kanavalla alkaen 6. kesäkuuta kello 20. Mukana esi-isien etsinnöissä on muun muassa Olivia Newton-John.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja