Olisitko uskonut? Tämä Smash-tähti on ollut joskus blondi!

Tiesitkö, että pitkistä, bruneteista hiuksistaan tunnettu Smash-sarjan näyttelijätär Katharine McPhee on joskus viihtynyt vaaleaverikkönä?

Olet saattanut nähdä Katharine McPheen viettelevänä blondina peruukki päässä Smash-sarjassa, mutta tiesitkö että tämä brunetti on myös kokeillut vaaleita kutreja vuonna 2009?

American Idol -sarjan viidennellä tuotantokaudella vuonna 2006 toiseksi sijoittunut laulaja päätti kokeilla vaalea hiuskuontaloa noin neljä vuotta sitten saadakseen uutta vipinää lookiinsa. Tuolloin omaa musiikkityyliään etsivä nainen halusi muuttaa myös ulkonäköään.

– En ole koskaan aiemmin värjännyt hiuksiani, joten se oli aika radikaali muutos, McPhee kuvaili tuolloin Shape-lehdelle.

– Tunsin itseni kapinalliseksi. Silloin tiesin haluavani jotain isoa muutosta. Niinpä sanoin stylistilleni: "Leikkaa hiukseni lyhyiksi ja tee minusta blondi!" Pääsin myös ostamaan uusia vaatteita!

Muista myös: SmashAVAlla sunnuntaisin kello 22!

Kaksivuotiaasta asti laulanut tähti viihtyi blondina kuitenkin vain lähes puolivuotta, kunnes hän vaihtoi hiusvärinsä takaisin tuttuun ja turvalliseen ruskeaan. Nyttemmin nainen on viihtynyt lyhyissä hiuksissa:

SmashAVAlla sunnuntaisin kello 22!

Tutustu McPheen Smash-hahmoon: Karen Cartwrigh

Oletko Smash-fani? Tule AVAn Facebook-faniksi!

AVA on myösTwitterissä! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin. Muista kommentoida Smashia sunnuntaina!


AVA

Lähteet: Radaronline.com, Perezhilton

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja