Mainos

Olisiko tämä unelmatyösi? Palkka juoksee palapelien kokoamisesta

Kokoatko mielelläsi palapelejä, etkä pelkää haasteita? Jos vastasit molempiin kohtiin kyllä, tässä saattaa olla työ juuri sinua varten! Pelaamisen ja leikkimisen tutkimiseen keskittynyt The National Museum of Play nimittäin etsii nyt riveihinsä innokasta palapelien kokoajaa.

New Yorkissa sijaitseva museo toivoo palkattavan työntekijän auttavan museota kasaamaan kaikki heidän kokoelmissaan olevat 7500 palapeliä, jotka ovat peräisin aina 1700-luvulta saakka.

Kuuden kuukauden pituisen pestin aikana työntekijän toivotaan saavan jokaisesta palapelistä kasaan sen verran, että niiden esittämä kuva, alkuperämaa ja aika, jolta palapelin uskotaan olevan peräisin, saataisiin selville.

"Tämä on sille, joka on utelias ja valmis oppimaan"

Koska tarkoituksena ei ole koota jokaista 7500 palapeliä kokonaan, museon johtaja Christopher Benschin mukaan ihanteellisen ehdokkaan ei tarvitsekaan olla asiantuntija palapelin kokoamisessa, vaan tärkeämpinä ominaisuuksina hän pitää kiinnostusta ja ymmärrystä historiaa ja eri vuosisatoja kohtaan.

– Tämä on sille, joka on utelias ja valmis oppimaan. Tämä on mahdollisuus uppoutua kokoelmaan, jollaista ei ole missään muualla, Besch toteaa ja korostaa kokoelman ainutlaatuisuutta.

Johtajan mukaan työntekijä saa korvauksena työstään paljon enemmän kuin vain rahaa. Hyvän palkan lisäksi johtaja lupaa palapelien kokoajalle hyviä etuja ja mahdollisuuden jatkaa museon palveluksessa kuuden kuukauden määräaikaisen pestin jälkeenkin.

Lähde: Time

***

0:47

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.