Oliko tässä Linnan juhlien kiusallisin hetki? Näin Robin väisti rakkautta koskeneen kysymyksen

Poptähti puhui MTV.fin haastattelussa muun muassa edessä häämöttävistä ylioppilaskirjoituksista, mutta rakkausaiheisen kysymyksen nuori mies väisti.

Viime vuonna Linnan juhlien virallisilla jatkoilla esiintynyt poppari Robin Packalén nähtiin tänä vuonna ensi kertaa Linnan juhlissa presidentti Sauli Niinistön vieraana.

Elokuussa 18 vuotta täyttänyt Robin kertoi MTV.fin livelähetyksessä tunnelmiaan Presidentinlinnassa. Laulaja kertoi, että suunnitelmissa on osallistua ylioppilaskirjoituksiin tulevana keväänä.

– Viime viikolla oli koeviikko. Kokeet menivät ihan ok:sti. Ensi keväänä olisi tarkoitus kirjoittaa jotain, mutta saa nyt nähdä, miten sitä ehtii, Robin sanoi.

– Vähän sormet kyllä syyhyävät kirjoitusten suhteen. Saa nyt nähdä.

Kysymykseen siitä, onko nuoren laulajan elämässä rakkautta, ei saatu vastausta.

– Täällähän on paljon rakkautta ilmassa ylipäätään, tämähän on loistavaa, Robin totesi ja kysymyksen väistäen alkoi kertoa syksystään.

– Oikeastaan vain koulua ja ollaan otettu iisisti. Olen viettänyt paljon aikaa studiossa. Tehdään musaa ja fiilistellään, laulaja vastasi.

Katso otsikon alta videolta kolmen minuutin kohdalta, miten Robin väistää kysymyksen rakkaudesta.

Katso lisäksi alla Linnan juhlat minuutissa -videokooste sekä MTV.fin Linnan juhlat -erikoislähetys kokonaisuudessaan!Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja