Oletko tästä syystä sinkku? Tarkasta lista!

Oletko sinkku vasten tahtoasi? Sinkkuus ei ole synonyymi yksinäiselle, mutta mikäli halajat ihmissuhdetta elämääsi, tarkista, olisiko syy hiljaiseen rakkausrintamaan jokin näistä.

Saiko otsikon lukeminen sinut näkemään punaista? Ei hätää! Tämän jutun tarkoitus ei ole leimata sinkkuja epäonnistujiksi. Kenties nautit vapaasta elämästäsi, etkä kaipaakaan vakituista kumppania elämääsi juuri nyt. Elämäsi onnellisuustasoa ei tietenkään määrittele se, oletko vapaa vai varattu – eikä sinkkuus ole synonyymi yksinäiselle. Jos kuitenkin haaveilet seurustelusuhteesta ja pohdit missä mahtaa mättää, tarkista, olisiko syy jokin näistä.

Et arvosta itseäsi

Kenties olet kuullut tämän monesti ennenkin: rakasta itseäsi ja myös muut rakastavat sinua. Ala siis uskoa siihen! Sinun on ensin rakastettava itseäsi sellaisena kuin olet. Mikä tekee juuri sinusta ihanan persoonan? Miksi juuri sinä olet tutustumisen arvoinen? Kunnioita itseäsi, äläkä anna kenenkään kohdella sinua kuin kynnysmattoa.

Jos itsetuntosi on pahasti hakusessa, kannattaa sen kohottamiseksi tehdä aktiivisesti töitä. Älä anna itsetuntosi romahtaa jokaisesta vastoinkäymisestä rakkausrintamalla. Kun hymyilet aidosti, kannat itsesi itsevarmasti ja omaat myönteisen elämänasenteen, sinua on myös helppo lähestyä.

Lähetät negatiivisia signaaleja ympäristöösi

Sisältä kumpuavat tunteesi näkyvät sinusta ulospäin. Uusi kampauskaan ei pelasta sinua, jos asenteesi on rempallaan. Jos olet jatkuvasti katkera, valitat milloin mistäkin tai kateus nostaa mielessäsi usein päätään, voit olla varma, ettei seurasi vedä puoleensa, vaikka näyttäisit kuinka edustavalta tahansa. Ilkeys tai itsekeskeisyys ei ole piirteitä, jotka ovat miehen toivelistalla tyttöystävää ajatellessa – kuten ei varmasti sinunkaan haaveissa, kun miehistä puhutaan.

Jättikö isäsi sinut, kun olit lapsi? Lähtikö ensimmäinen poikaystäväsi toisen matkaan? Käsittele ikävät asiat, mutta älä jää märehtimään niitä tai ala vihaamaan miehiä menneisyyden kokemusten takia. Kun keskityt positiivisiin asioihin, saat niitä elämääsi lisää.

Olet liian kriittinen

"Sinulla taita olla rima liian korkealla!" Olet varmasti kuullut ystävän tai sukulaisen sanovan tämän sinulle leikkimielisen kiusoittelevaan sävyyn. Hymyilet puoliväkisin takaisin ja kiroat tyypin mielessäsi – jonkun juntinko kanssa sitä pitäisi alkaa seurustella vain siksi, että olisi joku? No, ei tietenkään. Sanonta "parempi yksin, kuin huonossa seurassa" pitää paikkansa, mutta mieti nyt kuitenkin, oletko kehitellyt mielessäsi kuvan täydellisestä miehestä. Niin täydellisestä, ettei sellaista oikeastaan ole olemassakaan. Tietysti on hyvä pitää kiinni tietyistä kriteereistä, mutta ovatko toiveet akateeminen tutkinto, Armanin neule tai ehdottomasti vihreät silmät ihan välttämättömiä?

Ehkä olet tavannut ihanan miehen, mutta vierastat hänessä jotakin persoonallista piirrettä. Ellei se nyt satu olemaan mitään vahingollista tai totaalisen hämärää, voinet antaa miehelle mahdollisuuden – jos suhteenne kehittyy seurusteluksi asti, hän tulee sietämään myös myös sinun erikoiset tapasi ja arjen oikkusi. Lisäksi hänestä saattaa paljastua sellaisia ihania piirteitä, joita et arvannut ensin toivoakaan!

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja