Oletko jo törmännyt Keys-kissaan somessa? Lemmikin erikoinen tapa teki siitä somen suosikin – esittelee taitoaan mielellään

Puhutko kissaa? ”Haista v**tu” voikin olla oikeasti ”rapsuta minua"– näin tulkitset kissaa 2:33
Katso myös: Puhutko kissaa? Näin tulkitset lemmikkiäsi oikein.

Kalifornialaiskissan erikoinen tapa on tehnyt siitä suoranaisen somesensaation.

Kukapa ei kaipaisi joskus pientä kannustusta? Kaliforniassa asuva Keys-kissa on aina valmis tuulettamaan kanssasi. GoalKittyksi kutsuttu katti osaa nimittäin nostaa tassunsa ilmaan – ja tekee sen vieläpä mielellään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Somejulkkis jo monta vuotta

GoalKittystä tuli somesensaatio jo vuonna 2016, kun sen omistajan ystävä julkaisi siitä kuvia Imgur-kuvapalvelussa. Kissan omistaja Peter Barnes kertoi tuolloin muun muassa Huffington Postin haastattelussa havahtuneensa kissan kykyihin sen venyteltyä tassut pystyssä eräänä aamuna.

Kissa onneksi toisti temppunsa ja Peter sai napsittua siitä kuvia. Muutaman kuvan otettuaan hän alkoi palkita kissaa tempusta sen lempiherkulla, kookosöljyllä. Herkun antamisen yhteyssä Peter totesi: "Tiedän, mitä haluat." Pian pelkkä tuo lause yhdessä kameran esiin ottamisen kanssa sai Keysin toistamaan temppunsa kerta toisensa perään.

Peter ja Keys. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kissalle oma Instagram-tili

Pian kissalle perustettiinkin jo oma Instagram-tili, jossa sen poseerauksia julkaistaan vielä tänäkin päivänä. Katilla on sometilillään yli 100 000 seuraajaa. Keysista ovat vuosien varrella uutisoineet esimerkiksi Mashable, ABC13 sekä People ja NY Mag.

Tällä videolla Keys näyttää temppunsa alusta asti.  Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää kissoista.

Lue myös:

    Uusimmat