"Olen kutsunut Brad Pittiä nätiksi tytöksi" – Jarppi Leppälän tarina saa suut loksahtamaan auki

1:09
Katso Jarppi Leppälän Kuutamolla-tarina videolta!

Jarppi Leppälän tarina Kuutamolla-ohjelmassa saa muut häkeltymään.

Janne Katajan juontama Kuutamolla-sarja palasi tänä keväänä ilahduttamaan katsojien lauantai-iltoja. Suositussa ohjelmassa tunnetut suomalaiset kertovat valheita ja uskomattomia tositarinoita omasta elämästään. Kauden toisessa jaksossa viime lauantaina studiossa nähtiin Pekka Pouta, Joanna Kuvaja sekä Kirppiksen Kingi -ohjelmaa luotsaava Jarppi Leppälä.

Rämäpäisestä Duudsonit-jengistä tuttu Leppälä onnistui yllättämään Kuvajan ja Poudan täysin totuudellaan. Mies väitti jaksossa kutsuneensa Brad Pittiä kauniiksi tytöksi, jota molemmat epäilivät valheeksi. 

Leppälä kertoi kohdanneensa näyttelijän Kings of Leon -yhtyeen keikan jatkobileissä Hollywoodissa. 

– Tulen sinne yökerhotilaan ja katsoin, että Brad Pitt juttelee Kings of Leon -yhtyeen tyyppien kanssa. Heti rupesi raksuttamaan, että nyt pitäisi jotain keksiä, hän muistelee. 

Miten muut reagoivat miehen tarinaan? Katso Jarppi Leppälän muistelu ylhäällä olevalta videolta!

Leppälä oli kertonut tapahtumasta aikaisemmin myös Huomenta Suomi -ohjelman haastattelussa. Duudsonit ovat Kings of Leon -bändin vanhoja tuttuja.

– Brad Pitt näytti livenä vielä paremmalta kuin leffoissa. Erittäin, erittäin komea ja kaunis mies, Leppälä kehaisi tuolloin.

Kuutamolla MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21. Jaksot myös C More -palvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja