Janne Kataja on törmännyt Tinderissä useisiin tuttuihin: "Sellaisia, jotka myös Suomen kansakin tuntee"

14:36
Janne Kataja kertoo Tinderin käytöstään sekä siitä, millainen ystävyyssuhde hänellä todella onkaan Aku Hirviniemen kanssa

Viiden jälkeen -ohjelmassa vieraillut Janne Kataja kertoo, ettei hän ole kovinkaan aktiivinen Tinderin käyttäjä, mutta tuttuihin hän on kuitenkin palvelussa törmännyt.

Juontaja-näyttelijä-yrittäjä Janne Kataja vieraili tiistaina 19. tammikuuta Viiden jälkeen -ohjelmassa pohtimassa juontamansa Kuutamolla-ohjelman valtavan suosion salaisuutta sekä kertaamassa oman uransa vaiheita. Kataja avasi juontaja Baba Lybeckin haastattelussa myös oman rakkauselämänsä tilaa. 

– Mä olen nykyään Tinderissä ja mut löytää myös Finderista, Kataja totesi nauraen. 

Miehen mukaan yhteydenottoja ei olisi juurikaan kuitenkaan tullut deittisovellus Tinderin kautta. Katajan mukaan hänen profiiliaan olisi poistettu palvelusta useaan otteeseen, sillä se olisi epäilty olevan feikkiprofiili. Mies kertoo, ettei ole palvelun käyttäjänä kauhean aktiivinen, mutta on kuitenkin utelias. 

– Siellä on myös paljon tuttuja! Sellaisia, jotka myös Suomen kansakin tuntee. Aina mietin, että tunnen tämän henkilökohtaisesti, että voinko swaippaa oikealle ja sanoa, että "mä vaan läpällä". Koska siellä on myös sellaisia, että olisi kivaa, on myös paljon kollegoja, joiden kanssa voisi vähän, tiedätkö, Kataja totesi iskien Lybeckille silmää, johon havahtui itsekin heti. 

– Siis iskinkö mä sulle just silmää suorassa lähetyksessä? Kataja totesi nauraen hermostuneesti. 

Haastattelussa Kataja pohti myös oman uransa vaiheita sekä ystävyyttään näyttelijä Aku Hirviniemen kanssa, joka alkoi jo kaksikon ollessa lapsina yhdessä nuorisoteatterissa. 

Haastattelun näet kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja