Duudsonit-Jarppi tapasi Brad Pittin – pilaili tähden kustannuksella

Duudsoneiden Jarppi ja Jukka ovat viime viikkoina kuvanneet piilokamerajäyniä Los Angelesissa. Sattumalta Jarppi tapasi myös suosikkinäyttelijä Brad Pittin.

Duudsoneiden Jarno ”Jarppi” Leppälä ja Jukka Hildén kävivät hiljattain Los Angelesissa kuvailemassa uutta materiaalia YouTube-kanavalleen. Reissusta Suomeen palannut Jarppi vieraili tiistaina MTV3-kanavan Huomenta Suomi -ohjelmassa yhdessä HP Parviaisen kanssa fiilistelemässä illalla alkavaa Duudsonit tuli taloon -ohjelman kolmatta kautta. Lähetyksen jälkeen Jarppi ehti vielä kertoa tuoreita kuulumisia Jenkkireissultaan. Jukka on edelleen Los Angelesissa.

– Se oli oikein hyvä reissu, olemme tässä nyt alkuvuoden ajan panostaneet meidän YouTube-kanavaan. Aiemmin meillä oli Jenkeistä vieraita kuvaamassa Suomessa ja nyt kävimme sitten toista kertaa Jenkeissä kuvaamassa vähän piilokameroita ihmisten iloksi. Hyvää vastapainoa tv:n tekemiseen, nopea sykli kun kuvataan niin saa kaikkien nähtäväksi, Jarppi kuvailee.

Kuvauksissa mukana oli myös venäläinen koomikko Vitaly Zdorovetskiy, jolla on YouTuben suurin erilaisiin jäyniin keskittyvä kanava. Jarppi kuvaileekin hommien sujuneen mutkitta ammattilaisen kanssa. Duudsoni myös arvioi, että tällä viikolla julkaistaisiin jo jotain materiaalia uusimmista kommelluksista.

"Brad Pitt oli vähän ihmeissään"


Kuvausten ohella Duudsonit ehtivät myös suositun Kings of Leonin keikalle. Samaisena iltana he päätyivät samaan tilaan maailman suosituimpiin miesnäyttelijöihin kuuluvan Brad Pittin kanssa.

– Se oli erittäin hauska yhteensattuma. Olimme konsertin virallisilla jatkoilla, kun katsoimme, että ei vitsi onko tuo oikeasti Brad Pitt, joka juttelee laulajan kanssa.

"Brad Pitt on erittäin komea ja kaunis mies"

- Duudsonit-Jarppi

Jarppi ei suinkaan jättänyt suurta Hollywood-tähteä rauhaan. Hetken mietittyään Duudsoni kertoo keksineensä tilanteeseen sopivan tempauksen:

– Kävin pöllimässä tiskiltä nipun ruusuja ja sitten jaoin ne kaikille tytöille. Vähän se Brad kyllä ihmetteli kun annoin ruusun hänelle. Hyvä naurunremakka siitä tuli ja Brad oli ihmeissään. Olihan se hauska yhteentörmäys, Jarppi muistelee.

Tilanteesta ei kuitenkaan syntynyt enempää hämminkiä tai muuta ongelmaa?

– Ei tarvinnut ruveta hapettamaan turvamiestä, Jarppi nauraa.

Tarina ei kerro, selvisikö Brad Pittille koskaan, mistä oikein on kyse. Duudsonit ovat kuitenkin Kings of Leon -bändin vanhoja tuttuja, joten laulaja Caleb Followill on hyvin voinut selventää tempauksen taustoja.

– Brad Pitt näytti livenä vielä paremmalta kuin leffoissa. Erittäin, erittäin komea ja kaunis mies, Jarppi kehaisee.

Jarpin ja Brad Pittin kohtaamisesta kirjoitti ensimmäisenä The Voice nettisivuillaan.

Katso videolta Jarpin ja HP Parviaisen vierailu Huomenta Suomen lähetyksessä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja