Mainos

Oinas pomottaa, Leijona on aina eri mieltä – horoskooppimerkkisi kertoo, miten ärsytät muita töissä

Thoughtcatalog.com listasi tavat, joilla eri horoskooppimerkkien edustajat ärsyttävät toisiaan töissä. Lue, tunnistatko itsesi!

COLOURBOX8539206

Oinas

Olet liian pomottava ja haluat aina johtaa – sehän on sinulle vain luonnollista! Johtamisvimmasi kuitenkin ärsyttää muita, koska he eivät saa tilaisuutta todistaa kykyjään.

COLOURBOX8539303

Härkä

Et pidä siitä, että sinulta tentataan vastauksia. Haluat tehdä töitä yksin ja ottaa mahdollisimman vähän kontaktia muihin. Nautit suorista, vähäsanaisista sähköpostiviesteistä, etkä kestä sitä, että sinulta kysytään selvennystä antamiisi ohjeisiin kolmesti.

COLOURBOX8539233

Kaksoset

Vitsailet aina – jopa silloin, kun muut painavat töitä stressin aiheuttama hiki otsallaan. Haluat piristää muita, mutta muista on ärsyttävää ja häiritsevää, ettet jaa heidän tuskaansa.

COLOURBOX8539218

Rapu

Olet tunteellinen ja otat henkilökohtaisesti myös ne asiat, jotka eivät sellaisia ole. Voisit ottaa sairaslomaa, jos joku työpaikallasi ärsyttää sinua liikaa. Herkkyytesi vaikeuttaa kommunikointia.

COLOURBOX8539269

Leijona

Keskeytät muita jatkuvasti kertoaksesi oman mielipiteesi siitä, miten jokin pitää tai ei pidä tehdä. Olet aina eri mieltä, etkä pelkää sanoa sanottavaasi. Tämä ärsyttää ihmisiä, jotka haluaisivat vain sanoa asiansa loppuun.

COLOURBOX6825307

Neitsyt

Et koskaan mokaa. Otat jokaisen pikkuasian huomioon, ja muut tuntevat olonsa epäonnistuneiksi, kun he katselevat perfektionismiasi. Yrität valmentaa muita toimimaan kuten sinä, muttet koskaan onnistu.

6825287

Vaaka

Olet niin diplomaattinen, etteivät työkaverisi tiedä, kenen puolella oikeastaan olet. Yrität pitää suhteet hyvinä jokaiseen työtoveriisi, etkä koskaan anna muille mitään, mitä he voisivat käyttää sinua vastaan. Toimiston juoruilija inhoaa sinua, koska sinusta ei saa mitään irti.

COLOURBOX8539298

Skorpioni

Luulet tietäväsi kaiken, ja toisinaan tiedätkin. Asenteesi ottaa työtovereitasi päähän, koska kerrot heille jatkuvasti, miten hyvä olet tai miten nappiin kokouksesi meni. Saat muut tuntemaan olonsa laiskoiksi työntekijöiksi – sinähän olet se todellinen tehopakkaus.

COLOURBOX6825288

Jousimies

Olet joko toimitusjohtajan kaveri, tai muuten vain hänen suosikki-ihmisensä koko toimistossa. Toimitusjohtaja on myös paljastanut tämän muille työntekijöille! Sinä saat tehdä virheitä, joista muut saisivat puhuttelun ja nuhteet, ja sekös muita ärsyttää.

COLOURBOX8539223

Kauris

Olet itsepäinen. Mieltäsi ei saa muuttumaan, kun kerran olet päättänyt keskittyä tiettyyn toimintatapaan tai työtyyliin. Kanssasi on vaikeaa neuvotella.

COLOURBOX8539194

Vesimies

Et pidä siitä, että sinua käsketään tekemään jotakin. Tunnet, että toimistoelämä ei ole sinua varten: olet vapaa ja kapinallinen sielu, ja rutiineihin sopeutuminen on sinulle vaikeaa. Keskityt töissä haaveiluun, unelmointiin ja oikeastaan mihin tahansa, paitsi työntekoon. Pomosi luultavasti inhoaa sinua – pahoittelemme!

COLOURBOX8539282

Kalat

Sinulla on jatkuvasti mielessäsi uusia ideoita ja strategioita. Uskot löytäneesi ratkaisun, joka hyödyttää kaikkia, ja esittelet uusia ideoitasi tauotta. Puhut kaikkien puolesta, vaikka kaikki eivät olisi tätä pyytäneet. Kollegasi pitävät sinusta, mutta ovat salaa ärtyneitä, koska puhut heidän suullaan.

1:32

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.