Oikeusmurha, häikäisevä osuma ja sinetti mestaruudelle? Bayern Münchenin ja Dortmundin huippuottelussa dramaattisia käänteitä

Tiistaina jalkapallon Saksan Bundesliigassa pelattiin ehkäpä jopa mestaruuden kannalta ratkaiseva ottelu, kun vastakkain olivat sarjakärki Bayern München ja sarjakakkonen Borussia Dortmund.

Bayernin mestaruus on nyt todella lähellä, sillä se voitti dramaattisen taistelun lukemin 1-0.

Näin ollen sen sarjajohto kasvoi seitsemään pisteeseen, kun jäljellä on kuusi kierrosta.

Bayernin ainoasta, mutta varsin näyttävästä osumasta vastasi keskikenttäpelaaja Joshua Kimmich. Saksan maajoukkuepelaaja Kimmich heitti jäätävän zipin, joka päätyi Dortmund-vahdin Roman Bürkin käsien kautta verkkoon.

Osuma syntyi ottelun 43. minuutilla.

Toisella puoliajalla Dortmundin tasoitus oli enemmän kuin lähellä. 59. minuutilla kotijoukkueen sensaatiotähti Erling Braut Haaland pääsi ampumaan avopaikasta. Norjalaishyökkääjän laukaus osui Bayern-puolustajan Jerome Boatengin käteen, minkä myötä pallo ei päätynyt takanurkkaan.

Mutta.

Ei rangaistuspotkua.

Loppuhetkillä Dortmund haki kiivaasti tasoitusta, jota ei kuitenkaan tullut.

Voiton myötä Bayernilla on koossa 28 ottelusta 64 pistettä. Dortmundilla on koossa 57 ja ottelun vähemmän pelanneella RB Leipzigilla on 54 pistettä.

Tappion lisäksi Dortmund sai huolestuttavia uutisia, kun tähtihyökkääjä Haaland joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen takia.