Oho! Juventus antoi päävalmentajalleen potkut mestaruudesta huolimatta

3:08
Juventus putosi Mestarien liigasta Lyon-voitosta huolimatta.

Italian suurseura Juventus on erottanut päävalmentajansa Maurizio Sarrin vain yhden kokonaisen kauden jälkeen. Juventus voitti tällä kaudella Serie A:n mestaruuden, mutta epäonnistuminen Mestarien liigassa sinetöi Sarrin kohtalon.

Juventus putosi perjantai-iltana Mestarien liigasta, kun ranskalaisseura Olympique Lyonnais eteni vierasmaalisäännön turvin kilpailun puolivälieriin. Juventus voitti neljännesvälierien toisen osaottelun 2-1-lukemin, mutta se ei riittänyt jatkopaikkaan yhteismaalien jäätyä 2-2-tilanteeseen.

Sarri, 61, palkattiin Juventuksen peräsimeen kauden 2019-20 alussa. Hän johdatti tornilaisseuran sen yhdeksänteen peräkkäiseen pääsarjan voittoon, mutta pisteiden valossa saavutus oli aiempia vuosia heikompi. Juventus keräsi kauden päätteeksi tililleen 83 pistettä, mikä on vähemmän kuin minkään aiemman kahdeksan mestaruuskauden aikana.

Sarrin pelityyli ihastutti aiemmin Napolin peräsimessä, mutta Juventuksessa hän ei onnistunut luomaan vastaavaa identiteettiä. Italialaisvalmentaja johdatti valioliigaseura Chelsean Eurooppa-liigan mestaruuteen kaudella 2018-19, jonka jälkeen Juventus toi hänet takaisin kotimaahansa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja