Oho! Ilvekselle kokovihreä peliasu – seura julkaisi kolme eri paitaa

Jääkiekon SM-liigajoukkue Ilves käyttää alkavalla kaudella kolmea eri pelipaitaa. Erikoisuus on lauantain kotipeleissä käytettävä kokovihreä peliasu.

Videolla: Teemu Selänteen haastattelu tähdistötapahtumasta Raumalta.

Ilveksen päävärit ovat musta, keltainen ja vihreä. Seuran kotiotteluissa painottuvat musta ja vihreä pelipaita, mutta myös keltainen vieraspelipaita saa oman esiintymisvuoronsa Hakametsässä. Kaikissa lauantaisin pelattavissa kotiotteluissa käytössä ovat vihreät pelipaidat.

– Vihreän pelipaidan palauttamisella Ilves haluaa viestittää teemaa ”Yksi Rakkaus, Yksi Seura”, joka on kuulunut kannattajaryhmiemme lauluissa ja kulkenut läpi markkinointimme jo viime kausien ajan. Lisäksi kirkkaan vihreälle paidalle oli olemassa kannattajiemme puolelta voimakas kysyntä, kommentoi Ilveksen markkinointipäällikkö Jussi Kankaanpää seuran verkkosivuilla.

Ilveksen kokovihreä peliasu (avautuu kuvaa klikkaamalla):

Peliasujen suunnittelusta vastannut graafikko Antti Tuomisto kertoo tavoitteena olleen luoda Ilvekselle peliasu, joka tunnetaan väreistä.

– Mallia on otettu maailmalta suurimmista jääkiekkobrändeistä unohtamatta Ilveksen perinteitä ja pitkää historiaa. Mielestäni olemme onnistuneet luomalla nuorekkaan, raikkaan ja Ilveksen brändiä kunnioittavan peliasun, joka voidaan lukita vuosiksi seuran käyttöön juniorijoukkueita myöten, Tuomisto sanoo.

Ensimmäisen kerran Ilves luistelee kokovihreässä peliasussa jäälle lauantaina 15. syyskuuta JYPiä vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat